Fucking s#!t, o to promo solowej płyty Sensi!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o9bYu0DE0CI[/youtube]
może to jego serdeczny ziomuśdudi wrote:Sam nie wiem co o tym Sensim myśleć. Niby jest okay, ale żeby tak mocno OSTRy go promował i bity mu robił, to nie wiem o co chodzi. Wnuczek, kuzyn, siostra czy kto to dla niego jest? W sumie lepszych kotów słyszałem.
Z tego co wiem Ostry w ramach sublabelu od Asfaltu - Tabasko Nagrania - postanowił promować podziemnych wykonawców dając im szansę wydając płytę. Ma naklepane pewnie pół miliona bitów, bywa na imprezach, widzi kto i jakie supporty gra, może widzi gdzieś potencjał i daje ludziom szansę. Moim zdaniem to jest całkiem fair bo nie każdy ma opcję, a zdecydowanie powinien mieć oficjalną płytę na sklepowej półce.dudi wrote:Sam nie wiem co o tym Sensim myśleć. Niby jest okay, ale żeby tak mocno OSTRy go promował i bity mu robił, to nie wiem o co chodzi. Wnuczek, kuzyn, siostra czy kto to dla niego jest? W sumie lepszych kotów słyszałem.
Jeżeli mieszkasz za granicą, to faktycznie może to być problemem... Choć Asfalt śle chyba za granicę, tylko nie wiem jak z kosztami.totepady wrote:Ja pierdziu jak ja bym chciał trzsakać zamówienia i czekać na listonosza
Wiesz, nie chciał bym palnąć głupstwa ale wydaje mi się, że czytałem to w opisie tej płytki albo gdzieś na stronie Asfaltu właśnie.dudi wrote:to by wyjaśniało wszystkoEQX wrote:Z tego co wiem Ostry w ramach sublabelu od Asfaltu - Tabasko Nagrania - postanowił promować podziemnych wykonawców dając im szansę wydając płytę.