Nie znalazłem takiego wątku, więc postanowiłem go spłodzić. Będziemy tutaj pisać na jakie płyty czekamy, ich premiery i recenzje. Bądźmy na bieżąco w świecie muzyki!
Osobiście czekam na nową płytę L.U.C'a, płytę Dope D.O.D - "Da Roach" (20.04.2013) i płytę Sensi'ego na bitach O.S.T.R'a.
Last edited by dudi on 18 Mar 2013, 11:05, edited 1 time in total.
Reason:edytowałem lekko tytuł ;)
Mózg to despocja, interakcji plantacja. Nerwy, manewry, mętlik, fiksacja pojęć. Pa-pa-paranoja ludzka istoto-to-ta dwa my i pokoje.
Przester wrote:Ostry&Marco Polo?! WTF?! Ja !@#$%^&* dzięki za info!
o tym samym pomyślałem
Sam już wyczekałem haosu to teraz na nową płytkę ostrego Ale słyszałem, że HIFI coś robi no i WENA zapowiadał już, że nad czymś pracuje.
Do bitów Mediuma nie mam zastrzeżeń, ale tekstowo dla mnie zbyt ortodoksyjnie w prawą stronę go znosi, a ego !@#$%^&* w kosmos. Ale to tylko moja skromna opinia
Ostatnio wyczytałem, że w kwietniu będzie premiera nowej płyty Vienia - "Profil pokoleń". Płyta będzie w 100% hiphopowa, aczkolwiek niekonwencjonalna, mocno osadzona w historii polskiej muzyki niezależnej przełomu lat 80/90. W nagraniach udział wzięło wielu wyjątkowych gości.
Info z dzisiaj. Dope D.O.D. zagrają 2x w Polsce. 17 maja w krakowskim Kwadracie i 18 maja w warszawskim 1500m2!!!
Mózg to despocja, interakcji plantacja. Nerwy, manewry, mętlik, fiksacja pojęć. Pa-pa-paranoja ludzka istoto-to-ta dwa my i pokoje.