Zrób beat na epkę! Dla ultramarotończyka:)

Szukasz producenta lub wokalisty? Pokaż swoje projekty i nawiąż współpracę. Potrzebujesz skreczy? Poproś o nie w tym dziale.
Erykoziolkowski87
Padawan

Myślałem o tym,ale chcialem mieć fresh beaty,które nie były publikowane w necie,zeby były specjalnie związane z moim projektem.Kto wie,może ktoś bardziej postara się bardziej niż Fawola?:)
siemasz3
Pad6

a myślałeś o tym żeby poszukać beatboxera, który chciałby pobiec z Toba? wyobraź sobie tylko: obaj równo biegniecie, jeden pluje bity a drugi rapuje - jakbyście tak wbiegli na kemp to by wszyscy zwariowali
https://soundcloud.com/maciek1982" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Erykoziolkowski87
Padawan

Nie myślałem:) Heeheh, nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak ktoś biegnie i trzaska równocześnie dobry beat-box:) Ale freestyle jakieś, to tak, czasem uskuteczniam:)
Erykoziolkowski87
Padawan

Czas konkursu beatowego wygasł. Chciałbym wszystkim osobom, które zainteresowały się konkursem bardzo podziękować. Podbiło do mnie kilka osób, niestety ale żaden z beatów mi nie podszedł. Nie było nawet opcji żeby w czymś "przebrać". Ale nie jest źle. Z jednym producentem nawiąże współpracę...

Trzymajcie za mnie kciuki 19 sierpnia.

Pozdrówki beatmaker's!
Locked