@UP
Na mpc-forum raczej nie obchodzi nas fl.
no w sumie może nas obchodzićpietruh wrote:@UP
Trochę galopujesz, przecież to tylko "symbol". Niech sobie każdy sampluje z czego chce - świata nie zmienisz ani nie zatrzymasz, więc easy bwoy.MTD wrote:Zajebiste forum gdzie na banerze widac jak byk plyty winylowe a userzy podaja linki do zripowanych plyt. Zero sztuki w tym.
Osobiscie mam !@#$%^&* w to. Tylko smutno patrzec na to. Pare lat temu przed czasami "Dzieci neostrady" ludzie podchodzili z wiekszym szacunkiem do muzyki niz obecnie.pietruh wrote:To to cie tak boli?
Nie tędy droga - jeżeli robisz to dla siebie (ale w takim wypadku po co wrzucasz swoją pracę w neta ? )...MTD wrote:Zeby nie bylo. Sam jechalem na poczatku na ripowanych mp3 i innych formatach ale 10 lat temu doszedlem do wniosku ze chyba nie tedy drogaChyba jedynie Michał [Zone] mnie rozumie.
Czytałes wogole to co napisałem? Tez zaczynałem od mp3b0b wrote:Stary większość tutaj (na pewno ja) też by chciało w ten sposób działać, bo to mnie jara najbardziej. Ale wyluzuj portki i ogarnij, że nie da się wszystkiego od razu. A nie będę też czekać ileś lat, żeby pierw zebrać cały sprzęt i dopiero wtedy go podłączyć do prądu jak już uzbieram wszystko. Dlatego nie widzę problemu jak ktoś na początku dla treningu sobie ciacha z empetrójek. Przynajmniej później nie będzie musiał uczyć się od podstaw.
O to mi tylko chodzilo. Ja nie sampluje mp3 i jednoczesnie nie mam nic do ludzi ktorzy tak robia. Tylko szanowny pan pietruh wyskoczyl czy mnie to boliMTD wrote:Czasami ludzie nie rozumieja ze przez takei akcje niszcza sztuke digginguEnde wrote:http://undatheradar.blogspot.com/
To jest moja odpowiedź na twoją odnoszącą się do "zabijania diggingu"pietruh wrote:Jeszcze Ende nie zauważyłeś, że jest grupa (chorych?) ludzi którzy by zabijali/biczowali/torturowali/karali/.../ za to, że nie masz hajsu na gramofon (w tym na przedwzmacniacz, igłę i resztę tego cholerstwa). Ktoś ma kasę to kupi i się bawi. A jak ktoś nie ma to co? Ma porzucić to co lubi? Przecież to prawie to samo. Co za różnica czy szukasz placka na stoisku gdzieś, czy na stronie. Ale nie bo tak robili jacyś tam goście to tak musi być i tyle. A gdyby oni powiedzieli, że bity robili na kuchence gazowej to też byście robili?
@UP
Pozostawiam bez komentarza.MTD wrote:Zajebiste forum gdzie na banerze widac jak byk plyty winylowe a userzy podaja linki do zripowanych plyt. Zero sztuki w tym.