Taki tam live play
[youtube]q-KiSxFFUA8[/youtube]
8bit atari routine
- DonPadzior
- Admin
Zybex albo Draconus... rzygałem ta melodyjką w młodościb0b wrote:O !@#$%^&* !@#$%^&*!!!!!!!!!!!!!!!!Przesoczyście, a jaki sampel !@#$%^&*! Miodzio jak dla mnie
ps. kuźwa, dużo ostatnio przeklinam : /
Całe moje początki były bazowane na twórczości Gilmore'a
5 za rutynkę !
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- DonPadzior
- Admin
ha !!! wiedziałem

w przyszłym tygodniu zjeżdżam do polandii to ci pozrzucam bo robię wjazd na piwnicę i będę szykował paczki do UK
....o ile z kaset jeszcze coś zostało to będzie niezła kopalnia sampli hehehe będe się musiał tez zaopatrzyć w zasilacz do Amigi bo z tego co pamietam to mój nie abla

w przyszłym tygodniu zjeżdżam do polandii to ci pozrzucam bo robię wjazd na piwnicę i będę szykował paczki do UK
....o ile z kaset jeszcze coś zostało to będzie niezła kopalnia sampli hehehe będe się musiał tez zaopatrzyć w zasilacz do Amigi bo z tego co pamietam to mój nie abla
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- DonPadzior
- Admin
na 100% na stanie mam Atari 65xe , Commodore 64 , Atari ST i Amigę 500 z samplerem heheh właśnie jestem w trakcie e-bayowych polowań na sampler do Atari 
ale słabo coś bo cholera ja z tych biedniejszych byłem i wszystko na kasety
a tu wygląda na to że będe musiał kupić emulator dysków za 40 funtów
ciekaw jestem swoją drogą czy on działa z tylko z jednym urządzeniem czy mogę go wpinać przez parallel port w różne urządzonka bo wtedy to by mnie jeden zbawił
.
ale słabo coś bo cholera ja z tych biedniejszych byłem i wszystko na kasety
- DonPadzior
- Admin
jeżeli o komputery chodzi to w zasadzie przeszedłem przez absolutnie WSZYSTKO oprócz Atari 800
- pegazusa też miałem (wyciera łezkę wspominając wypożyczalnie gier które w zasadzie były wypożyczalniami kaset video
)...
- DonPadzior
- Admin
na psx'a kupa fajnych programów muzycznych była
nie pamiętam już nazw ale pamiętam że byuło tego nawet sporawo