Witam wszystkich Robię bity koło roku na pc, konkretnie w fl studio. Lecz czuje, że chciałbym odciąć się od komputera i kupić MPCtkę Nie dysponuje dużą kwotą, mam 950 zł . Czy wg. Was MPC 500 nadaje się w pełni do robienia bitów "średniozaawansowanych" Pytam, ponieważ są różne opinie, niektóre pozytywne, niektóre mniej a wiem, że są wsród Was użytkownicy tego modelu więc chciałbym poznać Wasze opinie. Pozdrówki !
skoro robiłeś już jakieś bity na fl to zakładam,że jakieś pojęcie masz
do mpc trzeba się troszeczkę myślowo przestawić...wystarczy 180 stopni
sam zmagam się z tą maszyną
zakupywałem mpc 500 z prezentacją i powiem szczerze;
przeraziłem się. zadecydowało o kupnie to,że już były trzy osoby inne chętne na ten sprzęt
ciężki sprzęt na początek
ale do ogarniecia
jak opanujesz tą maszynę,to nie musisz włączać komputera wogóle
dodatkowe utrudnienie:brak manuala po polsku w mpc 500
ale chłopaki chętni do pomocy na forum
cierpliwi...
nie miałem doczynienia z innymi modelami mpc więc nie mogę porównywać
Jeżeli chodzi ci o opinie na hiphop.pl i innych forach, kiedyś słyszałem takie ciekawe określenie na tego typu fora ale nie pamiętam w każdym razie delikatnie mówiąc idioci, debile, kretyni i wielcy znawcy którzy tego sprzętu nawet nie widzieli na oczy - to nie słuchaj takich opini Wejdz na yt. Zobacz co ludzie robią z 500 i zastanów się
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Portal hiphop.pl dawno temu stał się już największym przedstawicielem idiotyzmu hehe. Widzę właśnie jakie cudeńka tam powstają. Dzisiaj dokończę akustykę pomieszczenia do końca i zamawiam to cudeńko, więc zdam relacje . Pozdrówki