Dostępna od 1 listopada, cena EUR 999

[youtube]LXJ7e5vZ2nk[/youtube]
Bo push to nic innego jak odpicowany Launchpad i mając dwa launchpady zrobie na nich dwa razy więcej niż na Pushu, jarałem się Pushem okrutnie ale jak przyszedł mi pierwszy i zobaczyłem jak zje$#%$ne są w nim diody to od razu go odesłałem i poprosiłem o drugiego, jak przyszedł drugi to nic się nie zmieniło, dalej każda dioda w innym kolorze a na dodatek zaczęła mi schodzić z niego farba hahahahah niby drobny szczegół (tym bardziej że nie jestem estetą) ale wku$%iało mnie że coś za co wywaliłem kupę hajsu nie działa tak jak powinno a tym bardziej nie tak jak to reklamujądudi wrote:Ładne hajsy![]()
czemu?totepady wrote:bo na Push'u (własciwie to Push'ach) się przejechałem ostro
Aż takim jesteś przeciwnikiem? Bo odchodzenie farby i diody to pierdoły [diody mają dodatkowe zasilanie podobno], jaka jest generalnie Twoja opinia nad całością urządzeniatotepady wrote:
Bo push to nic innego jak odpicowany Launchpad i mając dwa launchpady zrobie na nich dwa razy więcej niż na Pushu, jarałem się Pushem okrutnie ale jak przyszedł mi pierwszy i zobaczyłem jak zje$#%$ne są w nim diody to od razu go odesłałem i poprosiłem o drugiego, jak przyszedł drugi to nic się nie zmieniło, dalej każda dioda w innym kolorze a na dodatek zaczęła mi schodzić z niego farba hahahahah niby drobny szczegół (tym bardziej że nie jestem estetą) ale wku$%iało mnie że coś za co wywaliłem kupę hajsu nie działa tak jak powinno a tym bardziej nie tak jak to reklamująwielki karny !@#$%^&* dla Abletona
- oddałem z nadzieją że wezmę trzeci jak wyjdzie jakiś Push mkII.... NIE WEZMĘ
to jak totepady?marcinmsz wrote:Aż takim jesteś przeciwnikiem? Bo odchodzenie farby i diody to pierdoły [diody mają dodatkowe zasilanie podobno], jaka jest generalnie Twoja opinia nad całością urządzeniatotepady wrote:
Bo push to nic innego jak odpicowany Launchpad i mając dwa launchpady zrobie na nich dwa razy więcej niż na Pushu, jarałem się Pushem okrutnie ale jak przyszedł mi pierwszy i zobaczyłem jak zje$#%$ne są w nim diody to od razu go odesłałem i poprosiłem o drugiego, jak przyszedł drugi to nic się nie zmieniło, dalej każda dioda w innym kolorze a na dodatek zaczęła mi schodzić z niego farba hahahahah niby drobny szczegół (tym bardziej że nie jestem estetą) ale wku$%iało mnie że coś za co wywaliłem kupę hajsu nie działa tak jak powinno a tym bardziej nie tak jak to reklamująwielki karny !@#$%^&* dla Abletona
- oddałem z nadzieją że wezmę trzeci jak wyjdzie jakiś Push mkII.... NIE WEZMĘ