Spotkał się ktoś z problemem przy instalacji firmware 1.10
Na angielsko języcznych forach problem był już poruszony, niestety chyba nikt nie potrafi go rozwiązać. U mnie też kiszka, po pobraniu i instalacji wersji 1.10 nic się nie dzieje, zostaje mi firmware w wersji 1.01 dziś już niechce mi się babrać ale jutro się ostro zabieram. Jeśli ktoś ma pomysły co z tym fantem zrobić czekam na podpowiedź
Ren problem z instalacją firmware 1.10
-
- Pad2
a jaki masz problem? z jakim softem? driver?
https://soundcloud.com/dwato" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Wiesz firmware które mam na renie jest w wersji 1.01 niedawno wyszła aktualizacja do wersji 1.10 pobrałem ją i zainstalowałem zgodnie z instrukcją, niestety nic to niedaje, hardware się nie aktualizuje i zostaje w wersji 1.01. Akai wypuściło rena strasznie niedopracowanego, teraz wypuścili łatę, która nie na każdym kompie się instaluje, jakiś qrwa szok:/ miejmy nadzieję, że te !@#$%^&* wypuszczą w końcu pożądną wersję łaty, póki co mam z renem same problemy:/
- dudi
- Pad16
właśnie m.in. o tym cały czas mówiłem kiedy pisałem, że Ren dupska nie rwie. Do supportu próbowałeś pisać?wolfset wrote:Akai wypuściło rena strasznie niedopracowanego, teraz wypuścili łatę, która nie na każdym kompie się instaluje, jakiś qrwa szok:/ miejmy nadzieję, że te !@#$%^&* wypuszczą w końcu pożądną wersję łaty, póki co mam z renem same problemy:/
Jak mówiłem, problem został już poruszony na kilku międzynarodowych forach. Także akai zna już problem http://community.akaipro.com/akai_profe ... nt_working" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Chyba raczej nikt nie liczy na to, że akai jakoś specjalnie się do tego odniesie chyba trzeba będzie poczekać na poprawioną łatę 1.10 albo zaktualizować firmware na innym kompie
Chyba raczej nikt nie liczy na to, że akai jakoś specjalnie się do tego odniesie chyba trzeba będzie poczekać na poprawioną łatę 1.10 albo zaktualizować firmware na innym kompie