Ren problem z instalacją firmware 1.10

Nie trzeba wyjaśnać
Post Reply
wolfset

Spotkał się ktoś z problemem przy instalacji firmware 1.10
Na angielsko języcznych forach problem był już poruszony, niestety chyba nikt nie potrafi go rozwiązać. U mnie też kiszka, po pobraniu i instalacji wersji 1.10 nic się nie dzieje, zostaje mi firmware w wersji 1.01 :/ dziś już niechce mi się babrać ale jutro się ostro zabieram. Jeśli ktoś ma pomysły co z tym fantem zrobić czekam na podpowiedź
dwato
Pad2

a jaki masz problem? z jakim softem? driver?
https://soundcloud.com/dwato" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
wolfset

Wiesz firmware które mam na renie jest w wersji 1.01 niedawno wyszła aktualizacja do wersji 1.10 pobrałem ją i zainstalowałem zgodnie z instrukcją, niestety nic to niedaje, hardware się nie aktualizuje i zostaje w wersji 1.01. Akai wypuściło rena strasznie niedopracowanego, teraz wypuścili łatę, która nie na każdym kompie się instaluje, jakiś qrwa szok:/ miejmy nadzieję, że te !@#$%^&* wypuszczą w końcu pożądną wersję łaty, póki co mam z renem same problemy:/
dudi
Pad16

wolfset wrote:Akai wypuściło rena strasznie niedopracowanego, teraz wypuścili łatę, która nie na każdym kompie się instaluje, jakiś qrwa szok:/ miejmy nadzieję, że te !@#$%^&* wypuszczą w końcu pożądną wersję łaty, póki co mam z renem same problemy:/
:omg: właśnie m.in. o tym cały czas mówiłem kiedy pisałem, że Ren dupska nie rwie. Do supportu próbowałeś pisać?
wolfset

Jak mówiłem, problem został już poruszony na kilku międzynarodowych forach. Także akai zna już problem http://community.akaipro.com/akai_profe ... nt_working" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Chyba raczej nikt nie liczy na to, że akai jakoś specjalnie się do tego odniesie :/ chyba trzeba będzie poczekać na poprawioną łatę 1.10 albo zaktualizować firmware na innym kompie :/
dudi
Pad16

Trochę żenada. Ale wszystko dopóki hajsy im się w miarę zgadzają ze sprzedaży, bo ileż lat można walczyć z jednym softem. JJ by się przydał ahaha
pietruh
Pad12

hahaha JJ na rena.. to już by był pogrom.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Post Reply