sample z odzysku
-
- Pad1
Czy mógłby mi ktoś pomóc...a sprawa dotyczy moich sampli-otóż posiadam dość pokaźny plik sampli które zgrałem klika lat temu i korzystałem z nich w Fruti Loops'ie wszystko elegancko funkcjonowało w wave'wie do czasu kiedy pozostał mi po moim starym kompie zaledwie twardy dysk .W momencie podpięcia twardego dysku po raz pierwszy do nowego ASUS'a z widows 8,automatycznie z wave sample przekształcił mi w mp3 ? próbowałem grzebać w Audacity tak by przywrócić je do pierwotnej wave'j postaci,by móc je przetransportować do CF w MPC. Może coś przeoczyłem, pominołęm lub nie uwzględniłem w programie audacity-funkcje która zmieniła by postać rzeczy?w kazdym bądź razie nie wiem i was się pytam... chyba,że macie jakiś inny sposób?to chętnie wysłucham waszych propozycji.Z góry dzięki.
- DonPadzior
- Admin
ooo stary...nic nie dzieje sie bez powodu a pliki same sie nie mogą konwertować, nie znam sie na W8 ale podejrzewam że winda sama ci je skonwertowała w celu oszczędzania miejsca
pliki najlepiej wyszukiwać z wieloznacznikiem czyli wklepujesz *.wav i powinno ci wyszukac wszystkie wave'y jakie masz na kompie (o ile są)...
pliki najlepiej wyszukiwać z wieloznacznikiem czyli wklepujesz *.wav i powinno ci wyszukac wszystkie wave'y jakie masz na kompie (o ile są)...
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- DonPadzior
- Admin
PW
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- DonPadzior
- Admin
- pietruh
- Pad12
hahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahaha(...)hatotepady pisze:
Padłem
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
OMG Leonidaf ogarnijSię.pl winzgroza sama ci nic nie przekonwertowała jak miałeś te sample to muszą tam być, może po prostu w zamierzchłej przeszłości usunąłeś je z dysku, np jak szukałeś inspiracji przez tydzień w mieszankach ziołowych i nie pamiętasz