sample z odzysku

Potrzebujesz sampli? Chcesz podzielić się samplami? Tylko legalne źródła!
ODPOWIEDZ
Leonidaf
Pad1

Czy mógłby mi ktoś pomóc...a sprawa dotyczy moich sampli-otóż posiadam dość pokaźny plik sampli które zgrałem klika lat temu i korzystałem z nich w Fruti Loops'ie wszystko elegancko funkcjonowało w wave'wie do czasu kiedy pozostał mi po moim starym kompie zaledwie twardy dysk :D .W momencie podpięcia twardego dysku po raz pierwszy do nowego ASUS'a z widows 8,automatycznie z wave sample przekształcił mi w mp3 ? próbowałem grzebać w Audacity tak by przywrócić je do pierwotnej wave'j postaci,by móc je przetransportować do CF w MPC. Może coś przeoczyłem, pominołęm lub nie uwzględniłem w programie audacity-funkcje która zmieniła by postać rzeczy?w kazdym bądź razie nie wiem i was się pytam... chyba,że macie jakiś inny sposób?to chętnie wysłucham waszych propozycji.Z góry dzięki.
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin

ooo stary...nic nie dzieje sie bez powodu :/ a pliki same sie nie mogą konwertować, nie znam sie na W8 ale podejrzewam że winda sama ci je skonwertowała w celu oszczędzania miejsca :/
pliki najlepiej wyszukiwać z wieloznacznikiem czyli wklepujesz *.wav i powinno ci wyszukac wszystkie wave'y jakie masz na kompie (o ile są)...
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Leonidaf
Pad1

całkiem możliwe z tym zaoszczędzeniem miejsca?a,że tak zapytam miałbyś jakikolwiek namiar na stronke z której jest opcja pobrania sampli ale w formie perki?bo większości posiadałem na tym dysku tego typu sample.
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin

PW
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Leonidaf
Pad1

PW?a jaśniej można prosić...
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin

Obrazek
Awatar użytkownika
pietruh
Pad12

totepady pisze:Obrazek
hahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahahahahahahahahashahahahahahahahahahahahahaahaahahahahahhahahahaha(...)ha :D
Padłem
We can play in the graveyard
Dream about joining in
wolfset

OMG Leonidaf ogarnijSię.pl :D winzgroza sama ci nic nie przekonwertowała :D jak miałeś te sample to muszą tam być, może po prostu w zamierzchłej przeszłości usunąłeś je z dysku, np jak szukałeś inspiracji przez tydzień w mieszankach ziołowych i nie pamiętasz ;P
Leonidaf
Pad1

cool story bro...
ODPOWIEDZ