Jakie kable zakupić do MPC?
Na pewno kupię taki najzwyklejszy Jack-Jack. Ale jaki kabel żeby podłączyć to pod mikser/wzmacniacz ? Kumpel z klasy ma pokaźny sprzęt (wzmacniacz i nie małe kolumny) i chcemy to podłączyć
We can play in the graveyard
Dream about joining in
wiem, że to nic wam nie mówi bardziej chodziło mi o to jaki kabel kupić do podłączenia wzmacniacza do mpc. W Mpc są 2 wyjście i nie wiem jaki kabel zakupić. Czyma się kończyć też na 2 kabelki czy na 1 ?
We can play in the graveyard
Dream about joining in
no to.....której części zdania złożonego przez siebie samego nie rozumiesz ?
Skoro są dwa wyjścia to chyba logiczne że jedna strona musi się kończyć dwoma kabelkami ?
sorry za mój wisielczy humor dzisiaj....nawet moja własna żona mnie nie rozumie
...od początku...
MPC przyjmuje zbalansowane Jacki 6.35mm czyli tzw duże jacki (TRS) czyli jedną stronę kabla masz załatwioną druga strona kabla zostaje dla nas tajemną zagadką ponieważ nic nie wiemy na temat owego wzmacniacza, dobrze by było gdybyś zapytał ów kolegi jakie wejścia ma ten wzmacniacz
Poza tym skleciłeś zdanie tak że nie wiemy czy chcesz to podłączyć i pod mixer i pod wzmacniacz czy jak ?
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
jeden kabel ci nie wystarczy, bo ja swoją MPC 500 podpinając pod mikser potrzebowałem kabla 2 x duży jack - 2 x chinch, żeby podpiąć mikser do wzmacniacza potrzebuje kabla 2 x chinch - 2 razy chinch. A kabel 2 x duży jack - mały jack do kompa? - nawet jeśli, to tylko do kompa to podepniesz, a do żadnego wzmacniacza, ani miksera już nie.