no przecież to jest jego zdanie...... Co wy się spinacie jest napisane jak byk SUBIEKTYWNA LISTA każdy z was może sobie taką zrobić Jak dla mnie Wuzet zrobił elegancką płytę. Nie mam zastrzeżeń ale jednak nie postawiłbym go aż na pierwszym miejscu. Z drugiej strony pomyślcie: Flint (o ile to ten Flint, o którym myślę) jest w tej samej wytwórni co Wuzet, to co miał napisać, że najlepszą płytę zrobił Ostry z Hadesem? Tak samo jak Sokół stwierdził, że 3 najlepsze płyty to te, które wydało prosto hehehe beka i tyle
Rec wrote:no przecież to jest jego zdanie...... Co wy się spinacie jest napisane jak byk SUBIEKTYWNA LISTA każdy z was może sobie taką zrobić Jak dla mnie Wuzet zrobił elegancką płytę. Nie mam zastrzeżeń ale jednak nie postawiłbym go aż na pierwszym miejscu. Z drugiej strony pomyślcie: Flint (o ile to ten Flint, o którym myślę) jest w tej samej wytwórni co Wuzet, to co miał napisać, że najlepszą płytę zrobił Ostry z Hadesem? Tak samo jak Sokół stwierdził, że 3 najlepsze płyty to te, które wydało prosto hehehe beka i tyle
nie to jakiś inny Flint
We can play in the graveyard
Dream about joining in
temat nie miał na celu spinania się
raczej uzupełnieniu przeoczonych płyt w tym natłoku wydawnictw
np. w moim przypadku nadrobiłem Skorupa dzieki tej liście...
było to podsumowanie jednej osoby...teraz praca zbiorowa i bardziej ogólna, kilka płyt rap się znalazło...