Pod tym linkiem zawarta jest dyskografia Jamesa z przeciągu 17 lat. Znajduję się tam większość jego produkcji, a każdy album jest do pobrania. Ciekawa strona, nie powiem... xxxxxxxxxxxxxxxxxx
i.....buuuuummmmmmm - piraciwo pękło
STRIKE ONE - nastepnym razem bez linków do albumów które wyszły legalnie i odpłatnie
/TTP
Niby tak, ale jednocześnie pozwolilibyśmy na wrzucanie linków z samplami, blogspotów, oraz wtyczek które są już "discontinued", a po jakimś czasie taki wątek zamieniłby się w strefę wolnocłową
Póki co zrobiłem to co uważałem za słuszne a jak dudi przymknie oko to wrzucę linka spowrotem.
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Chwilę mnie nie ma i już piractwo uskuteczniają haha Oczywiście, że dobrze totepady zrobił i żadnego przymykania oka nie ma bo później cała administracja będzie administrowana w zakładzie karnym
dudi wrote:Chwilę mnie nie ma i już piractwo uskuteczniają haha Oczywiście, że dobrze totepady zrobił i żadnego przymykania oka nie ma bo później cała administracja będzie administrowana w zakładzie karnym