Sailing Away

Podziel się tym co tworzysz i oceniaj bity innych.
Post Reply
Daysimo
Padawan

Siemanko

W końcu postanowiłem coś wrzucić. Z nadzieją, iż ktoś podpowie, co można zrobić lepiej. Na co zwrócić uwagę. Sampel jest z placka, całość poskładana w MPC i zgrana na kompa.

[soundcloud]https://soundcloud.com/daysimo/sailing-away[/soundcloud]
"Daj powód dla którego mamy wciąż patrzeć w słońce, gdy oślepieni blaskiem ślepo idą za końcem"
dudi
Pad16

A więc, jako niesławny prestidigitator - iluzjonista zabiorę głos jako pierwszy i podam takie oto kluczowe punkty:
1. Gary do zmiany - miksu brak, jeśli jest to lichutki. Nie mają ani życia ani brzmienia. Kwestia ułożenia też pozostawia trochę do życzenia. Pobaw się głośnością, żeby wszystko nie leciało na jednym poziomie. Dodaj drugą stopę. Pokmiń :)
2. Zbyt monotonne półtorej minuty, bo jedynym aranżem jest wyciszenie perki. Dodaj następnym razem jeszcze jakieś sample, dźwięki, motywy.
3. Bas nie fałszuje (przynajmniej na mych słuchawkach roboczych :V) co można zaliczyć na plus.
4. Więcej grzechów nie wymieniam, bo wiem, ze za wszystkie serdecznie żałujesz :D
damaj

hehe...

a tak wogóle to dobre dobre ziom... słychać potencjał...
będą z ciebie bity :V
Daysimo
Padawan

Bawię się od pół roku, także mam jeszcze nad czym popracować. Dzięki dudi za rzeczową ocenę. Żałuję i postanawiam poprawę.
"Daj powód dla którego mamy wciąż patrzeć w słońce, gdy oślepieni blaskiem ślepo idą za końcem"
Post Reply