[soundcloud]https://soundcloud.com/antyk/throwback-5[/soundcloud]
kolejny odkopany
odrzut #5
wez no stary ciszej ten sampel daj , stope daj taką samą tylko jakiś kompresor na nia nałóż i filtr, werbel ciszej, bas glosniej, przerwy daj z hatami... najlepiej jakbyś prawą ręką wystukiwał sobie hi hat a lewą grał stopę i werbel bo widzę ze masz mpc.. grałeś kiedyś na normalnej perkusji? stopę masz na prawej nodze a na lewej masz open hat'a. w prawej ręce talerz a w lewej werbel... jak stukasz w pady graj tez stopami jakbyś grał na perkusji... zobaczysz efekt 1000X lepszy bo wtedy bit buja ...
no i miks żebrze o pomoc
no i miks żebrze o pomoc
-
- Pad1
tu nie ma miksu wcale, wiec sila rzeczy u mnie gra to inaczej, zalezy od odsluchu. co do rad nt. bebnow, to wybacz, ale na niewiele mi sie one zdadza - nie gram na zywo, a talerze skwantyzowane na ekierke mi nie sprawiaja frajdy
EasyB - nie pamietam co to za sampel, zrobilem ten bit dobre 2 lata temu i teraz odkopalem na dysku zgrany tak, jak slychac. z tego co pamietam, to tam sa 3 albo 4 sample
EasyB - nie pamietam co to za sampel, zrobilem ten bit dobre 2 lata temu i teraz odkopalem na dysku zgrany tak, jak slychac. z tego co pamietam, to tam sa 3 albo 4 sample