No ciekawe ciekawe ALE I TAK NARESZCIE COŚ STANDALONE!!@!#!@$%b^$%^$%^%^@^!%!!@#!@#!$$#%$&%^*^)*^($^&%!#$!!@$!@#!@!!!!!!!!!!!
Props dla akai
(ps. mam nadzieję, że standalone)
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Ewidentna odpowiedź na Volca series od Korga i Aire Rolanda. Ale to dobrze, zwłaszcza kiedy jest koniunktura na taki sprzęt. I cena przyzwoita. Jestem tylko zdziwiony, ze wypuszczają to jako Akai, a nie siostrzany - i tradycyjnie kojarzony z syntezą - Alesis.
Ja mam szczególnie słabość do waldorfa - było już microQ, pulse2, dwa blofeldy i cały czas mi chodzi po głowie jeszcze jeden blofeld i rocket. I alesis micron/akai miniac, ale tego już przed żoną nie schowam w biurku
roon wrote:Ja mam szczególnie słabość do waldorfa - było już microQ, pulse2, dwa blofeldy i cały czas mi chodzi po głowie jeszcze jeden blofeld i rocket. I alesis micron/akai miniac, ale tego już przed żoną nie schowam w biurku
Hahaha... To co ja miałem powiedzieć jak kupowałem Fantoma G8 ? Hehe...
OBRcws wrote:Widzieli wilka w akcji już?
[youtube]vh56cEx2r2o[/youtube]
W sumie to sam nie wiem czy jest się czym jarać tak na prawdę.... Ale w tej cenie ciekawy temat raczej.
Średni ten pokaz, wolałbym żeby jakiś gościu pokazał jak każdy dźwięk wygląda i jak da się go zmodyfikować. Najbardziej ciekawi mnie snare, bo ten tu raczej kiepsko brzmi.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Złapał już ktoś wilka? akai to już chyba samo siebie nie traktuje jako Professional i może by tak zostali przy gołym AKAI... Za £150 cudów chyba nie będzie