Ja je mam. Kupiłem na testy i leżą nieużywane. Ponieważ używam nagminnie DT770pro mogę swobodnie się wypowiedzieć, że nie ma nawet porównania. Poszycie gąbek jest dość słabego materiału skajo-podobnego, a obudowa jest dość ciasna zatem komfort raczej średniawy... Barwa zaskakująco niezła jak na tak niską cenę ale pomimo pół-otwartej architektury jak dla mnie za wąską panoramę to ma i dźwięk jest jak to mówią "in your face"...
Niemniej jednak ciężko raczej będzie znaleźć podobnie dobrze brzmiące słuchawki w tak niskiej cenie.
EDIT:
Są natomiast niezłą bazą wyjściową dla mod'ów i za niewielką cenę można mieć całkiem nieźle brzmiące słuchawki po pewnych modyfikacjach.
Używam nacodzień. Jest to alternatywa bayerów jak już ktoś wspomniał. Jedne z lepszych ZAMKNIĘTYCH słuchawek za rozsądną cenę. Miałem jeszcze na testy HD330, ale zostałem już przy HD660. Co do samych "uchuf" można je delikatnie zmodować dokupując welury na podmiankę. Wtedy elegancko będą się trzymać i nie będzie uczucia dyskomfortu. Sam futra na słuchawkach nie posiadam, bo nie potrzebuję. Najwsampierw jedyną rzeczą która od samego początku będzie Cię !@#$%^&*, to kabel sprężyna, mimo iż producent opisał go jako 3-metrowy, w rzeczywistości ma długość niecałego metra (aż do wyrobienia;) Co do samych dźwięków płynących przez te słuchy, to jak dla mnie jest w normie. Cykady są czyste, a basik też ładnie się !@#$%^&* od czasu do czasu. Słuchawki słuchawkom nie równe. Każdy ma inne ucho, że tak powiem. Kwestia przyzwyczajenia ;] Osobiście polecam, ale na chwilę obecną mam smaczek na Takstar HD6000 http://forum.mp3store.pl/topic/113440-t ... ar-hd6000/" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
TataDenata wrote: można je delikatnie zmodować dokupując welury na podmiankę
Podobno można dać te z Philipsów SHP2500 - na jakimś forum wyczytałem - a te akurat mam
Ale zamawiam - chyba, że ktoś ma coś lepszego do polecenia w tej kwocie
We can play in the graveyard
Dream about joining in