Widzieli, słyszeli?

Dokładniedudi wrote:Nie słyszałem.
Nie wiem kim jest Luxon.
A to jest mistrzem:Typowa zrzutka na bitLyrics: Pyskaty, Numer Raz, Proceente, Pelson, Rahim, Łysol, Mielzky, Dwa Sławy, Zeus, Chada, Klasik, Quebonafide, JodSen, Joteste, Bezczel, Siwers, Ten Typ Mes
Te same odczuciadudi wrote:zupełnie nie pokazuje niczego za co go tak uwielbiam
Też tak uważam, Marco wjechał z dopracowanymi bitami, ale on ma teraz swoje 5 minut i widać że chłopak się stara. Primo żeruje na ksywie i fejmie, co by nie wypuścił, znajdzie się grono fanbojów którzy się zajarają. Primo jest legendą i jaram się nim bo stworzył wiele klasyków i zmienił poniekąd brzmienie muzyki hip hopu. Jednak też, jak każdy machnął kilka niedopracowanych gniotówdudi wrote:Z kolei Marco Polo o wiele lepiej się pokazał, bo trzyma poziom i nie robi nierozgarniętej lipy. Chwyt marketingowy bedzie i odslony pewnie sie zgodzą, ale co z tego jak nikt, kto ma wieksze pojecie o robieniu bitow nie pochwali tego co mozna tu uslyszec? SHAME!
Z pitrokiem dłubią teraz też na RENacie, może komp ich przerósłMARKOWY wrote:Poza tym mam wrażenie że jego nowe bity po prostu słabo brzmią, nie wiem czy kwestia mixu, inżyniera, czy innego sposobu robienia bitów, przesiadka na ripy z youtube czy coś