wyjscia w mpc 1000
- dudi
- Pad16
Jeśli chodzi o te wyjścia to jest tez akcja tego typu, że 4 ślady na raz ale w mono, jak chcesz w stereo to ogranicza ci się ilość do 2 (z wiadomych powodów ).
Krąży na forum opinia, że EIE nie jest za specjalne. Tu masz wątek o interfejsach, możesz sobie zerknąć -> http://mpc-forum.eu/viewtopic.php?f=27&t=17" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Krąży na forum opinia, że EIE nie jest za specjalne. Tu masz wątek o interfejsach, możesz sobie zerknąć -> http://mpc-forum.eu/viewtopic.php?f=27&t=17" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
-
- Padawan
Przypadkiem trafilem na to forum ale okazuje sie ciekawe coraz bardziej jestem pewien tego mpc a wiesz moze jak podlaczysz syntezator np microkorga to jak grasz to wgrywa sie na mpc jak sekwencje sampli a pozniej bezposrednio moge je zgrac slad po sladzie jak caly beat ? troche zamieszalem ale mam nadzieje ze pojmiesz
- dudi
- Pad16
Microkorga podpinasz bezpośrednio do MPC i możesz bez problemu nagrywać wszelkie dźwięki, całe sekwencje i co ci się tam jeszcze przywidzi. Zgrywasz to później jako jedną ścieżkę, nie pojedyncze dźwięki, bo nie jestem pewien o co pytasz dokładnie.
A generalnie MPCtka jest mega zajebistą maszyną
A generalnie MPCtka jest mega zajebistą maszyną
-
- Padawan
o to własnie mie chodziło bo lubie czasem dodac pare syntetycznch dzwieków widze ze jestes obeznany wiec wiesz moze czy gwarancja jest miedzynarodowa bo planuje ja kupic po praktykach w niemczech a jak wiadomo w polsce wszystko jest drozej wiec moze lepiej kupic ja odrazu w niemczech i przywiesc do pl ale niewiem czy w razie w moge oddac naprawia mi taka w pl bo uzywana niewchodzi w gre bo podobno 1000 maja gorsze pady od np 2500 i boje sie ze po kilku mies trafi je szlak a z drugiej strony uzywane czesto maja platnego jj os bez ktorego niby zabawa nie jest tak fajna
- pietruh
- Pad12
Używka 1000 bk + JJ OS 4 to dobry interes. W tych BK (v2 - w polsce) są lepsze pady podobno i nie psują się tak szybko
BK to ta czarna mpc 1000. I musisz pomyśleć nad JJ OS chyba ze 100 zł kosztuję z tego co pamiętam ale warto - jak to mówią ludzie z forum
BK to ta czarna mpc 1000. I musisz pomyśleć nad JJ OS chyba ze 100 zł kosztuję z tego co pamiętam ale warto - jak to mówią ludzie z forum
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
- dudi
- Pad16
Szczerze mówiąc nie wiem jak ma się kwestia gwarancji i czy jest jakiś autoryzowany serwis w Polsce. Możesz spróbować zadzwonić do polskiego dystrybutora - audiostacja.pl, być może oni udzielą ci takiej informacji.
Co do cen to w Niemczech nie są niższe, o ile nie zarabiasz w EURO Bo jak masz zapłacić koło €600 to wyjdzie na jedno.
MPC1000 v2 ma poprawione pady w stosunku do tych niebieskich tysiaków i pierwszych wersji czarnuli.
pietruh co to jest JJ OS 4
Dla sprostowania - JJ OS jest dostępny również w darmowej wersji (w zasadzie jest wystarczająca i lepsza od Akai OS), a jeżeli chodzi o rozszerzoną i płatną (JJ OSXL) to ona kosztuje 123, ale DOLARY
Co do cen to w Niemczech nie są niższe, o ile nie zarabiasz w EURO Bo jak masz zapłacić koło €600 to wyjdzie na jedno.
MPC1000 v2 ma poprawione pady w stosunku do tych niebieskich tysiaków i pierwszych wersji czarnuli.
pietruh co to jest JJ OS 4
Dla sprostowania - JJ OS jest dostępny również w darmowej wersji (w zasadzie jest wystarczająca i lepsza od Akai OS), a jeżeli chodzi o rozszerzoną i płatną (JJ OSXL) to ona kosztuje 123, ale DOLARY
- DonPadzior
- Admin
jest 5 wersji JJ'a :dudi pisze: pietruh co to jest JJ OS 4
Darmowy - v.3.15 (?)
OS1 v 4.9x
JJOS 2 - 1.36
JJOS2XL - v3.27
JJOS128XL - 1.15
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- dudi
- Pad16
Spodziewałem się, że akurat ty to skomentujesz haha A mnie chodziło o to, że 4 to nie 4.99L (które można zassać ze stronki JJ'a i które od 2010 roku już nie jest apgrejdowane). Zresztą sądzę, że pietruh tą czwórkę machnął przypadkowo, dlatego to w ogóle skomentowałem