Myślę, że na forum zajmującym się MPC i produkcją na nim nie zaszkodzi temat gdzie pogawędzić będzie można na temat producentów tych znanych ,mniej znanych i tych którymi się po prostu jarasz lub inspirujesz ?
Zaczynając, ja właśnie jaram się świeżym placuszkiem od Damu The Fudgemunk. Znacie typa
(swoją drogą dostałem go od mojej kobiety, czyż to nie wspaniałe )
Last edited by jacai on 10 Jan 2013, 12:59, edited 1 time in total.
właśnie myślałem o takim temacie
Pewnie, że znam! Rozjebuje bitami, aż se go w wolnej chwili pobadam jeszcze, bo aktualnie mija mi fanatyczna zajawka na Premiera i J Dille, mówiąc o zagranicznych opcjach. Z polskich Patr00 mnie niszczy co odpalę Ortegę "_
o! jak Noon został wymieniony (a i bardzo słusznie) to i wuja musi wspomnieć o niejakim Emade, większość zna go pewnie z projektu z Ostrym, ale jego początki sięgają grupy RHX tworzonej z bratem (Fiszem) i Inespe (o którym słuch później zaginął). Potem czarował głównie z Fiszem, część płyt wydali jako Tworzywo Sztuczne część po prostu pod ich pseudonimami. Ostatni album "Zwierzę bez nogi" powstał we współpracy ze znanym (jak nie to pobadajcie YT) i zajebiście ogarniającym skreczydła Epromem. Polecam zerknąć.
Emade, pewnego razu na festiwalu mnie powalił tekstem " nie dawaj mi tego, bo to na tym trzeba jeszcze umić grać" po tym jak go spytałem jakie chce blachy do perki.
Emade nawet rymuje polecam kawałek: 2mc z płyty "zwierze bez nogi"
MPC takes me to outher SPACE!! https://soundcloud.com/carolyo" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
ale to chyba na gichanie ci to powiedział, bo z tego co ja się orientuję to on dość ogarnia perkę, czy o co chodziło? hahah Swoją drogą co ty tam robiłeś? Obsługujesz man jakieś imprezy coś?
Właśnie nie udzielał się głosem od czasów RHX, na tej płytce coś tam wrzuca ale zdecydowanie lepiej wychodzi mu robienie bitów
wracając do emade, to chodziło o to, że wystarczy mu centrala, hihat, werbel i crash
Tak Dudi coś tam się kręce,jeżdżę z backlinem.
nie mówię, że jest zła, tylko, że lepiej klepie biciszcza, chociaż głosem też nie miażdży
no to już czaję teraz ^^
Fajna fuszka, czy to tylko dorywczo?