Siemanko Ludziska!
Znowu mam do was pytanie dosadnie mówiąc z dupy(dlatego offtopic). Jaracie się polskim podziemiem? Ja ostatnio zasłyszałem jednego kolesia na bicie Wezyra który nawijką zmiótł mnie z powierzchni Ziemi(co tam jak wyolbrzymiać to na bogato). A jak z producentami? Skillsy siepy i powalają mainstream? Piszczcie...Piss Yo
[youtube]IJ7Ct4O9K70[/youtube]
To ten gościu o którym wspominałem...ten śpiewany refren miażdży totalnie
btw. jak był taki temat to sorry ale wydaje mi się że przeszukałem całe forum
Noooo fajnie fajnie
Zawsze mi jest szkoda bo jest wielu ludzi, którzy się nie wybiją, a powinni.
Podziemia nie sprawdzam, bo brakuje mi chęci, wytrwałości i nie wiem jak zacząć
Ale mam chyba jedną ściągniętą płytę jakiegoś gostka z podziemia no i płyta Małpy "Kilka numerów o czymś" to też troche nielegal chyba a tą już mam na nośniku fizycznym
Sprawdźcie sobie typka który się nazywa Zduno... Koleś z Bartoszyc chyba, a to że go jeszcze tak długo nikt nie podpisał nie przestaje mnie zadziwiać... Wygrał chyba bitwę o wsparcie i Proformę 2 rmx.
Chociaż teraz już go widzę na Lucky Dice więc może się w końcu ktoś obudził bo koleś ma flow konkretne.
Kamol z Dobrym Kickiem są warci sprawdzenia
oj dużo jest ludzi w ciemnej dupie , którym należy się to żeby być bardziej znani
idealny przykład - Jeżozwierz ze swoim gruuubym flow , tylko on wydał kiedyś legal
a też se będę spamował pod postami : https://soundcloud.com/rmnbeatz" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
oj dużo jest ludzi w ciemnej dupie , którym należy się to żeby być bardziej znani
idealny przykład - Jeżozwierz ze swoim gruuubym flow , tylko on wydał kiedyś legal
Mam ich płytę... Więc nie w aż tak ciemnej dupie są skoro na wyspy ich płytki lecą... Dobry materiał! Podoba mi się płytka.
Ende wrote:[youtube]uGIfL7diV3Q[/youtube]
(Cała epka "Odium EP")
[youtube]HwCdbjpyDAc[/youtube]
(cały mixtape "Eklektyka i "Płyta roku z Eripe)
[youtube]y5X7q-cBkc4[/youtube]
("Katakumby")
Eripe to już jest fejm ... wiedziałem że ktoś o nim napisze. Reszta same konkrety
Ende wrote:btw, akurat quebo na wyższym levelu jeśli chodzi o nawijkę (flow + tekst) ale odium ep teraz katuje już 2 tydzień
Ja pamiętam jak się jarałem kiedy obczaiłem funpage pato i zobaczyłem że Premiera epki jest ... może już jej nie katuje ale odsłuch jest zapętlany regularnie
Sorencje że post pod postem ale ... jeżeli dobrze rozumuje to Kamol nagrał także to:
[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=xdRtWdx_hLs" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow [/youtube]
Może nie powinienem wrzucać, ale to mój kumpel z rodzinnego miasta, co sądzicie? ogarnijcie też inne kawałki i dajcie znać co myślicie
Renn wrote:[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=xdRtWdx_hLs" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow [/youtube]
Może nie powinienem wrzucać, ale to mój kumpel z rodzinnego miasta, co sądzicie? ogarnijcie też inne kawałki i dajcie znać co myślicie
Leci nieźle ten Pery ... szczególnie w "Zegary". Tak z ciekawości zapytam bom trochę nie wtajemniczony ... co symbolizuje ten orzełek, którego Bizon masz na awatarze i który jest na tym track'u? Jakieś stowarzyszenie? ...
Ten orzelek jest z loga Zdolnyslask. Zespol Trzeci Wymiar wyszedl z inicjatywa stworzenia strony, gdzie raperzy i producenci z Dolnego Slaska mogli by sie zaprezentowac innym. Strona upadla nie wiem dlaczego, ale ja w dalszym ciagu mocno sie utorzsamiam z tym symbolem, do tego stopinia, ze wytatuowalem sobie orela na lapie. Jako jedyny z rodziny urodzilem sie na Dolnym Slasku i mocno utorzsamiam sie z ta czescia Polski, choc mnie !@#$%^&* wywialo na Wyspy (juz ponad 3 lata na banicji). Swego czasu 3W mialo akcje o nazwie Zdolnyslask Tour, gdzie objezdzali i koncertowali jedynie miasta na Dolnym Slasku. Mozna tez oczywiscie kupic ubrania z tym logiem. Sam mam i polecam. Taki ze mnie lokalny patriota. Sorry za offtop