Serwus, wrzucam swoj pierwszy beat na MPC 1000, oceniac i komentowac, dedykuje kawalek pamieci Rodrigueza, Ci co znaja jego historie powinni zrozumieć moją interpretacje
LINK DO CHMURKI TROCHE NIZEJ TEN MUSIALEM USUNAC
Last edited by lombardo on 01 Mar 2013, 08:50, edited 1 time in total.
no tak na szybko robilem, obejrzalem wczoraj swietny dokument o Rodriguezie i postanowilem popelnic beat , wiem, ze bym mogl cos dodac, wyrownac, ale wrzucilem jak jest...
arecki1995 wrote:Przynajmniej hi-hata nie zapomniałeś
Ej no Zdarzyło się raz i teraz do końca życia będzie ze mnie beka
No ale bicik ładnie leci Powiem ci to co mi powiedzieli na początku (2 tygodnie temu xd) : Track Mute.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
hmm, to zalezy na czym sluchasz...ale ogolnie mial byc dosyc wyrazny, ale oblukam w chalupie, zrobie ciszej, zobacze jak to wyjdzie, dzieki za podpowiedz
skoro nie jest tak zle z tym beatem, to dzis go troche rozbuduje dalej, zeby nie byl taki krotki i bede mial swoj pierwszy Song 100% z MPC
puściłem to na lapku i zdecydowanie za głośno mi tu wali musisz odkrywać z nami sekrety dobrego miksu, czyli doskonałe brzmienie na każdym rodzaju sprzętu haha
dla mnie jest tylko jeden sprzet - DOBRY - lapek, telefon, telewizor i inne kojdy z pojedynczym glosnikiem sredniotonowym nie istnieja! muza musi miec wyrazne wszystkie dzwieki inaczej jest jak skisle ogóry ale co do dobrego miksu, to wiadomo, ze trzeba pocwiczyc
nuta bardzo przyjemna zastrzeżenia jedynie do miksu w tym przypadku melodie gitarki zdecydowanie głośniej bym dal werbel ciszej, haty tez troszkę za głośno pozdro