j.w czy da się ? AKAI MPC 2500 - stan nowy, idealny .
może ktoś sie orientuje w sprawach rynkowych i dobrze przewiduje, no nie licze na jakieś przepowiednie, a raczej na konkrety ...
Czy do końca roku da się jeszcze kupić w Polsce nówkę ??
- dudi
- Pad16
Konkrety są takie, że nie produkują już tego modelu i z wszelkich dostępnych mi źródeł (obdzwoniłem i rozpytałem swojego czasu wszędzie, gdzie się dało) wynika, że już od dawna nie ma możliwości kupna nowej sztuki w Polsce.Edward1 pisze:nie licze na jakieś przepowiednie, a raczej na konkrety ...
Idealną i zadbaną mam ja. Mógłbym się zastanowić nad sprzedażą, ale tu pojawia się element pod tytułem cena, a ze względu na fakt, żedabek pisze:nowy - raczej nie da rady
używana w stanie idealnym pewnie by się coś znalazło jakbyś poszukał/poczekał
1. wiem co mam
2. mam to od nowości
3. nie mam wielkiej potrzeby rozstawania się z nią
cena na pewno nie będzie okazyjnie niska. W przypadku chęci podjęcia rozmów w tym temacie autor wątku może się ze mną skontaktować.
-
- Padawan
no bo ja tak widze na tym stagefield i bratpol.com.pl ze mają wystawione, a tu taka kiszka ehh .
Dudi narazie mam póltora tysiąca, ale myśle, że do końca tego roku lub troche wcześniej moglibyśmy sie dogadać .
Ja bym chyba nie sprzedał hehh, za 10 lat to byś miał co wspominać, ale dzięki za odzew ekipa. Pozdro
Dudi narazie mam póltora tysiąca, ale myśle, że do końca tego roku lub troche wcześniej moglibyśmy sie dogadać .
Ja bym chyba nie sprzedał hehh, za 10 lat to byś miał co wspominać, ale dzięki za odzew ekipa. Pozdro
- dudi
- Pad16
Padło pytanie, podałem odpowiedź. Styropian w tym przypadku, tak samo jak w wielu innych, spełnia jedynie funkcję ochronną podczas transportu Nie ma dodatkowego przeznaczenia, aczkolwiek krąży opinia, że muzycy to kreatywne bestie.Gramofon pisze:co powinno znaleźć się w oryginalnym pudle od Akai 2500?