Siema Wszystkim! Podczas zapisywanie projektu w oddzielnym pustym katalogu, zapisuje się do określonego momentu, by nagle mi wyświetlić DIRECTORY ERROR!
Nie wiem o co chodzi, jaki błąd katalogu mógł wystąpić skoro katalog jest pusty?
Wcześniej takiego problemu nie było, nadpisywałem projekt w tym samym folderze i było bez lipy. Teraz krzyczy, że error. Ktoś potrafi to wytłumaczyć?
O co kaman?
Zapisywanie projektu - directory Error
- FanaticBeats22
- Pad1
,, The ring you gon kiss it,
The holy ones did this I handle they bussines"
- whiterabbit
- Pad1
Słynny problem na Akai OS dla 1000/2500, dopóki nie było JJOS. Co do 500 to jedyne co możesz zrobić to:
-zrobić backup karty i sformatować w MPC,
-może być problem z nazwami więc stosuj do 16 znaków i żadnych wymyślnych nazw (tylko litery i cyfry)
-karta może być do doopy lub za duża pojemność
Spróbuj najpierw pierwszą opcję i jak podłączysz potem do kompa żeby wrzucić znowu pliki to nie formatuj w kompie, i odmawiaj jak będzie chciał ją"naprawiać".
Może być też tak, że jakiś plik jest zepsuty i nawet jak wrzucisz na sformatowaną kartę to będzie dalej to samo.. (miałem tak, cała karta poszła się *****)
-może być problem z nazwami więc stosuj do 16 znaków i żadnych wymyślnych nazw (tylko litery i cyfry)
Spróbuj najpierw pierwszą opcję i jak podłączysz potem do kompa żeby wrzucić znowu pliki to nie formatuj w kompie, i odmawiaj jak będzie chciał ją"naprawiać".
Może być też tak, że jakiś plik jest zepsuty i nawet jak wrzucisz na sformatowaną kartę to będzie dalej to samo.. (miałem tak, cała karta poszła się *****)
https://soundcloud.com/follow-the-white-rabbit-1" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- FanaticBeats22
- Pad1
whiterabbit pisze:Słynny problem na Akai OS dla 1000/2500, dopóki nie było JJOS. Co do 500 to jedyne co możesz zrobić to:
Ok, skoro taka sytuacja to spróbuje ten 1 krok. Jeśli to nie pomoże to następne. Mam nadzieje, że się uda bez kłopotów.... Nie chciałbym stracić wszystkich dotychczasowych projektów
,, The ring you gon kiss it,