Siema,
Orientuje się ktoś może, jak w przypadku sprzedaży mpc studio wraz z softem zmienić właściciela? chodzi o autoryzację produktu i softu - jest zarejestrowane na moje imię i nazwisko.
Dzisiaj od potencjalnego kupca padło takie pytanie i przyznam się, że nie wiedziałem co odpowiedzieć...
MPC SOFT zmiana właściciela
-
- Padawan
słuchaj mam ten sam problem bo kupiłem mpc studio i teraz mam problem z softem ale dzwoniłem do serwisu do uk trzeba zalogować się na akaipro.com na konto które sobie zrobiłeś i tam naciś seel czy coś takiego pod twoim sprzętem mam pytanie mógł byś mi wysłać screena z tym jak to wygląda jak się zalogujesz tam gdzie masz twój produkt to bym ci podpowiedział co naciś i sam bym wiedział co mam powiedzieć typowi który mi to sprzedał bo musi mi to zrobić ale narazie nie ma go na kompie bo jest gdzieś tam.. gdzieś hehe Pozdro
-
- Padawan
thedesign@onet.pl to mail jeśli nic takiego nie ma to dzisiaj lub jutro będę dzwonił do uk i napisze ci co i jak Pozdrawiam
-
- Padawan
dobra sprawa wygląda tak dzwonisz tu masz z kierunkowym tel: +14016584032
WORLD HEADQUARTERS
200 Scenic View Drive
Suite 201
Cumberland, RI 02864
United States
Tel: 401.658.4032
dzwonisz podajesz email nr telefonu twój i nr który jest na spodzie akai zaczyna się od (21)....... i wtedy akai jest odblokowane na 5 kolejnych instalacji z UNLOCK czyli z pełną wersą programu jeśli ten któremu sprzedasz akai będzie umiał zainstalować i zrobić unlock to nie musisz dzwonić pamiętam angielski wymagany
Pozdrawiam mi się właśnie udało
WORLD HEADQUARTERS
200 Scenic View Drive
Suite 201
Cumberland, RI 02864
United States
Tel: 401.658.4032
dzwonisz podajesz email nr telefonu twój i nr który jest na spodzie akai zaczyna się od (21)....... i wtedy akai jest odblokowane na 5 kolejnych instalacji z UNLOCK czyli z pełną wersą programu jeśli ten któremu sprzedasz akai będzie umiał zainstalować i zrobić unlock to nie musisz dzwonić pamiętam angielski wymagany

- KAIXER
- Pad1
Siema
Wyslij maila pod ten adres gholmes@numark.com , gość ma na imie Greg , podajesz mu nr seryjny STUDIO/REN i odblokowuje ci soft.
Pozdro
Wyslij maila pod ten adres gholmes@numark.com , gość ma na imie Greg , podajesz mu nr seryjny STUDIO/REN i odblokowuje ci soft.
Pozdro
https://soundcloud.com/rafa-sok" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow