MPC SOFT zmiana właściciela

Ogólnie o wszystkim co nie mieści się w powyższych podforach i dotyczy innych DAWów.
Post Reply
puchac
Padawan

Siema,
Orientuje się ktoś może, jak w przypadku sprzedaży mpc studio wraz z softem zmienić właściciela? chodzi o autoryzację produktu i softu - jest zarejestrowane na moje imię i nazwisko.
Dzisiaj od potencjalnego kupca padło takie pytanie i przyznam się, że nie wiedziałem co odpowiedzieć...
mikolay90
Padawan

słuchaj mam ten sam problem bo kupiłem mpc studio i teraz mam problem z softem ale dzwoniłem do serwisu do uk trzeba zalogować się na akaipro.com na konto które sobie zrobiłeś i tam naciś seel czy coś takiego pod twoim sprzętem mam pytanie mógł byś mi wysłać screena z tym jak to wygląda jak się zalogujesz tam gdzie masz twój produkt to bym ci podpowiedział co naciś i sam bym wiedział co mam powiedzieć typowi który mi to sprzedał bo musi mi to zrobić ale narazie nie ma go na kompie bo jest gdzieś tam.. gdzieś hehe Pozdro
puchac
Padawan

Cały skecz na tym polega, że nic tam nie ma takiego. Podaj maila, to wyślę Ci screena.
mikolay90
Padawan

thedesign@onet.pl to mail jeśli nic takiego nie ma to dzisiaj lub jutro będę dzwonił do uk i napisze ci co i jak Pozdrawiam
mikolay90
Padawan

dobra sprawa wygląda tak dzwonisz tu masz z kierunkowym tel: +14016584032
WORLD HEADQUARTERS
200 Scenic View Drive
Suite 201
Cumberland, RI 02864
United States
Tel: 401.658.4032

dzwonisz podajesz email nr telefonu twój i nr który jest na spodzie akai zaczyna się od (21)....... i wtedy akai jest odblokowane na 5 kolejnych instalacji z UNLOCK czyli z pełną wersą programu jeśli ten któremu sprzedasz akai będzie umiał zainstalować i zrobić unlock to nie musisz dzwonić pamiętam angielski wymagany :) Pozdrawiam mi się właśnie udało
puchac
Padawan

dzięki za info. pozdro
KAIXER
Pad1

Siema
Wyslij maila pod ten adres gholmes@numark.com , gość ma na imie Greg , podajesz mu nr seryjny STUDIO/REN i odblokowuje ci soft.
Pozdro
https://soundcloud.com/rafa-sok" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Post Reply