noi2er - "scotopic vision" (trailer)

Podziel się tym co tworzysz i oceniaj bity innych.
Post Reply
noi2er
Pad2

Ema!

Już niedługo wyjdzie mój kolejny album muzyczny. W końcu udało mi się zrobić mocno hip hopowy projekt, który będzie nawiązywać do nocnego życia we Wrocławiu. W tą płytę będzie zaangażowanych trochę więcej głów niż tylko moja: Maciej Lulko, czyli jeden z najlepszych wrocławskich fotografów oraz kilku mocnych raperów z podziemia!

Czas na pierwszy zwiastun mojej nadchodzącej płyty - Wrocławskosenne street video do utworu "Miasto zaginionych dzieci". Gościnnie - Paweł Kędziora.

[youtube]EwlTbDqyXjM[/youtube]

71!
Mózg to despocja, interakcji plantacja. Nerwy, manewry, mętlik, fiksacja pojęć. Pa-pa-paranoja ludzka istoto-to-ta dwa my i pokoje.
pietruh
Pad12

Jestem ciekaw jak wygląda u Ciebie od kuchni produkcja, może jakieś video pt "beat making" :D?
Co do traczku to świetne to jest, ale to jak zwykle z Tobą :P
We can play in the graveyard
Dream about joining in
noi2er
Pad2

Dzięki! Bardzo się cieszę, że trailer siadł ;) Mogę zdradzić, że płytka będzie utrzymana w takim klimacie i będzie nawiązywała do polskich produkcji spod Akai MPC 2000. A teraz domyślajcie się ca mam na myśli ;>

Wiesz, to jest ciekawy pomysł. Może kiedyś coś takiego ogarnę i sklepię film ukazujący jak powstaje konceptualny album. Tylko czas, czas - dużo czasu trzeba!
Mózg to despocja, interakcji plantacja. Nerwy, manewry, mętlik, fiksacja pojęć. Pa-pa-paranoja ludzka istoto-to-ta dwa my i pokoje.
TataDenata
Pad5

Ciekawy klimacik, nie powiem... Niekiedy jak słucham Twoich produkcji, to w myślach mam OST'a do Harrego Pottera ;] Takie moje małe skromne skojarzenie, ale to oczywiście na plus :D A co do płytki, Ty wiesz oczywiście powinieneś wiedzieć, co masz dla mnie zrobić... :P
Swoją drogą.. że tak spytam, była podaż na Witkacego tu, jak i na całym świecie?
https://www.facebook.com/mrtatadenata" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
https://soundcloud.com/tatadenata-ojciec" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
https://soundcloud.com/tatadenata/" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
noi2er
Pad2

Haha, dzięki za propsy! Co do płyty o Witkacym - więcej poszło w świat niż w Polandię. Byłem przygotowany na taki scenariusz :hah: Zostało mi jeszcze parę sztuk :P
Drzon
Pad1

Kiedy coś nowego wrzucisz? I na kiedy masz zaplanowane wydanie płytki?
noi2er
Pad2

Generalnie płyta jest już gotowa i "instrumentalna mateczka" kręci się w odtwarzaczu od kilku tygodni. Czekam tylko na zwrotki gości i materiał mogę już wypuszczać ;) Myślę, że luty to optymalny termin.
dudi
Pad16

Mistrz, będę chciał oba, bo zalegam z poprzednim albumem!
noi2er
Pad2

Haha, dzięki! ;) Cały czas leży sztunia odłożona dla Ciebie ;>
Ryba
Admin

Czekam z niecierpliwością na finalny materiał :D 5!
dudi
Pad16

noi2er wrote:Cały czas leży sztunia odłożona dla Ciebie ;>
Z tego co piszesz to doczeka się odbioru już niedługo!
Post Reply