lombardo wrote:a czemu on tak chodzi tam i z powrotem na poczatku? denerwuje sie czyms? spoko, i fakt ryba jak zawsze przy mpc
haha no nie wiem, pewnie trema go zjadała przy tylu widzach Ryba bez MPC to jak rym bez bitu
pietruh wrote:3:43 ! Ryba rapuje
Dobre Ale klip lekko kuleje
może w przyszłości usłyszycie jak Ryba rapuje, ale to raczej w dalekiej przyszłości, najpierw muszę zacząć robić kozackie bity żebym mógł napisać do nich tekst
ująłbym to dwojako:
1. (prozaicznie) Ryba bez MPC to jak ryba bez wody
2. tudzież Ryba bez MPC to jak rym bez rymu nawet częstochowskiego
Nie wiem czy gadam z sensem, ale w sumie w związku z urwaniem się z zajęć postanowiłem walić oporowo browary i już można spodziewać się kwiatków filozoficzno - logicznych
Pierwsza sprawa jest taka klepanka jak z karabnu, ratata ratata ratata czyli flow kuleje. No tekst mnie nie powalił no i niestety nie jest to wokal ,który słucha się dobrze, przynajmniej w mojej opinii.
dobrze ze chociaż mój bit się wam podoba hahah a cozi to dopiero zaczyna z rapsami, wiec poczekajmy jeszcze troszkę, ja już po 2 kawałku słyszę poprawę, wiec idzie w dobra stronę a ja przy okazji mogę się pobawić w miks wokalu
Ende wrote:No fajnie, fajnie, ja bym z tego sampla zrobił bit boom bapowy. Rybsą, co to za sampelek?
szczerze nie pamiętam z jakiego placka to wyciąłem jak mi wpadnie jeszcze raz w ręce to ci napisze 5!