No cześć Tak sobie przed wczoraj usiadłem, i myślę, miałem zrobić epke - nie wyszło, a jest kilka niepublikowanych bitów (tych które trzymałem na płytkę).
I wyszło tak, że w 2 dni skleiłem do kupy te bity + kilka już Wam pewnie znanych i wyszło coś takiego:
Album : 2084 ep
By BooX
Download (.rar | 43 MB) : goo.gl/f7V4ak
Tracklist:
01. Wczesny poranek
02. Chwila
03. I need money
04. Skit (homework 7)
05. _____
06. Finitas
Bonus:
07. Bonus n. 1 (ft. PWL) track from 12.2012!
08. Bonus n. 2
Az pachnie skunem zajawki beatmaszinowej! No w moje strony gustowoczuciowomozgowo bardzo trafia. Tak no niosą emocje te bity a skoro to na szybka zajawke to dobra droga skoro od poczatku rusza. Wiec pij jak susza i pal batata nie usmiechaj sie do barabasza:D and happy new year world order
Niech MOC energicznie będzie z wami, nocami & dniami! https://soundcloud.com/xoludus" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
xoludus wrote:Az pachnie skunem zajawki beatmaszinowej! No w moje strony gustowoczuciowomozgowo bardzo trafia. Tak no niosą emocje te bity a skoro to na szybka zajawke to dobra droga skoro od poczatku rusza. Wiec pij jak susza i pal batata nie usmiechaj sie do barabasza:D and happy new year world order
Chyba rozumiem ocb, ale rozszyfrowywałem to kilka minut
A no i dzięki
+
happy new year
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Przesłuchałam całość i rzucę kilka krytycznych słów, ale od serca
Pierwszy minus za cieniutkie brzmienie. Brakuje dociążenia, czyli po prostu basu. Drugi za aranżacje. Odbieram te wałki jako zabawy samplami bez ambicji rozwinięcia tego do pełnoprawnego utworu. Na plus numer z twoim wokalem (jak sądze) i ostatni z murzynskim wokalem. Ale w obu przypadkach jest problem z brakiem mięska, czyli basu.
Ogólnie całości dałbym w skali szkolnej 2/6. Sory ze tak krytycznie, ale szczerze mowię jak czuje. Peace
PS: Możesz w rewanżu tez mi pojechać po ostatniej mojej wystawce..
moskwa96 wrote:Przesłuchałam całość i rzucę kilka krytycznych słów, ale od serca
Pierwszy minus za cieniutkie brzmienie. Brakuje dociążenia, czyli po prostu basu. Drugi za aranżacje. Odbieram te wałki jako zabawy samplami bez ambicji rozwinięcia tego do pełnoprawnego utworu. Na plus numer z twoim wokalem (jak sądze) i ostatni z murzynskim wokalem. Ale w obu przypadkach jest problem z brakiem mięska, czyli basu.
Ogólnie całości dałbym w skali szkolnej 2/6. Sory ze tak krytycznie, ale szczerze mowię jak czuje. Peace
PS: Możesz w rewanżu tez mi pojechać po ostatniej mojej wystawce..
Najlepszego w nowym roku!
Dzięki wielkie Przynajmniej zaliczyłem W technikum i to mi już wystarcza heh.
Ostatni track z murzyńskim wokalem to remix Wu-Tangu a ten z nie-murzyńskim wokalem to track z 2012r. na którym zwrotkę położył PWL (dzisiaj, swoją drogą, wydał nowy track z klipem więc googlujcie )
Aranżacje i bass to nie jest moja mocna strona, chociaż myślę, że sprawę bassu już powoli poprawiam
Raz jeszcze wielkie dzięki i życzę Ci dużo zajawki w nowym roku
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Znany sposób na zrownowazenie brzmienia basu to zakup dobrego systemu odsłuchu
Bez dobrego odsłuchu długo bedziesz w czarnej dupie. Nie mowie ze sie nie da mixowac na konsumenckim sprzęcie na tzw. "macajewa", ale to ruletka. Raz sie uda, a raz nie.