Rapowa Rafineria

Podziel się tym co tworzysz i oceniaj bity innych.
Post Reply
Dudus
Pad4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CZzWoSwIC3A[/youtube]

Następna nasza nuta oceniajcie co powinniśmy poprawić i jak wam się podoba mój bit ;)

proszę o ocenę i komentarze;)
Ryba
Admin

chłopy więcej życia w rymowaniu :) miks leży okrutnie, sampel wiadomo klasyk ale jest nie równo pocięty :)
Dudus
Pad4

takie przestery wyszły w tej nucie ponieważ ustawiliśmy za duży GAIN na mikserze ;)
dudi
Pad16

Nie lubię wyłącznie krytykować, ale nie znajduję tu nic do pochwały, a dodatkowo pisaliśmy już wcześniej nad czym musicie pracować. Flow nie wypracuje się w kilka dni, tym bardziej, że naprawdę macie nad czym pracować. Miks, jeśli w ogóle jakiś jest, to jest mega słaby. Skoro wiesz, że dałeś za dużo GAINa to dlaczego nie poprawiłeś dając nam do oceny "gotowy" kawałek?
Nagrajcie kilka wałków, wybierzcie najlepszy i wrzućcie do oceny, nie wszystko co uda się zrobić będzie się nadawało do pokazania światu i nie tylko u was, bo każdy tak ma.
I błagam - nie NUTA... bo nuta to jest jedna i nie wiem, którą mam ocenić. Generalnie brzmi to jakbyś był turbo fanem techniawek, bo wyłącznie z nimi kojarzy mi się "sprawdź tą/moją nutę" (to taka osobista prośba :P)
Post Reply