Rapowa Rafineria - Bo ten świat

Podziel się tym co tworzysz i oceniaj bity innych.
Post Reply
Dudus
Pad4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0_Cxn5KGRfE[/youtube]

Jest to nasz następny kawałek prosimy o komentowanie czy jest już lepiej ? Co dalej powinniśmy ćwiczyć ;)
dudi
Pad16

Niektórzy popełniają jedno podstawowe "faux pas" - wrzucają bity i jedynie liczą na komentarze, opinie, poklask i jeszcze kilka innych rzeczowników. A prawda, że miło jest przeczytać coś pod swoim utworem? Nawet jeśli mają to być jedynie słowa krytyki, ale za to rzeczowej i pozwalającej się rozwijać?
Odczuwa się wtedy satysfakcję, że ktoś przesłuchał to nad czym się napracowaliśmy. Odczuwa się taką wewnętrzną radość, że pokazując coś światu, ten świat to zobaczy/usłyszy co dodaje chęci do dalszych działań. Jak ktoś nie chce opinii wrzuca bity do przysłowiowej szuflady. Jak wrzuca na serwer, to nikt mi nie powie, że ma gdzieś czy ktoś to skomentuje czy przesłucha. Zobacz ile rad ci już daliśmy we wcześniejszych postach. Ile komentarzy usłyszałeś. I każdy z nas przesłuchał to, co wstawiłeś, bo na ślepo nic by nie napisał. A ile z moich bitów słyszałeś? Wiesz, że ja też robię bity? Nie mówię też, że zawsze każdy każdemu ma komentować, ale napisanie komuś od czasu do czasu kilku słów (innych niż: "hej, to mój nowy bit, proszę o komentarz") chyba nie jest zbyt bufonowatym wymaganiem z mojej strony?
Taką refleksję zostawiam od siebie na twoją prośbę o komentarz.
Dudus
Pad4

Rozumiem nie wychodzi nam to jeszcze najlepiej ćwiczymy ciągle i wrzucamy abyście powiedzieli co dalej czy jest poprawa.
Jeśli chodzi o komentarze również komentuje innych twórczości nie jestem tu tylko od wrzucania naszych kawałków bo nie jeden bit oceniłem na tym forum. Pozdro ;)
pietruh
Pad12

Hehe blog Ducha. Znam go ze starego forum na którym się udzielałem :P
We can play in the graveyard
Dream about joining in
arecki1995
Pad5

Bit daje radę, nawijka kuleje
[soundcloud]http://soundcloud.com/dopeler[/soundcloud]
Ryba
Admin

bicik ok, ale wasze rapsy trenować! ziomek z 1 zwrotki jedzie od taktu do taktu i to nie pasuje, ziomek od refrenu i 2 zwrotki wyrobisz flo lepiej będzie zajebiście 5!
b0b
Pad7

bicior fajny!
jacai
Pad7

Styluwa jak z 1 molesty :P
r.w.t.f.
https://soundcloud.com/jacai" onclick="window.open(this.href);return false;
Dudus
Pad4

ok spk dzięki za wskazówki ;)
akurat ten bit niestety nie jest nasz :(
b0b
Pad7

Haha a to pech :D wrzuciłeś numer żeby ocenić nawijkę, a ludzie spropsowali bit :D
Post Reply