Siema, robiłem ostatnio aktualizacje systamu na mac os i od tej pory mpc renaissance nie chcę za bardzo współpracować.. tzn. po odpaleniu mpc uruchamiam software i jest informacja, że no audio will be proceseed i raz jest w ustawieniach źródła dźwięku interfejs mpc, raz nie ma, niezależnie od tego interfejs nie działa. MPC może obsługiwać software, ale dźwięku żadnego nie ma. Mikrofon podłączony do mpc zbiera dźwięk więc z interfejsem chyba ok. Chciałem usunąć sterowniki i zainstalować je ponownie to tych pobranych ze strony akai nie mogłem otworzyć, zainstalowałem ponownie te z płyty, ale nic to nie zmieniło. Ma ktoś moze jakąś rade?
Dobra, przeczytałem, że El Capitan nie supportuje mpc renaissance, pytanie co teraz? Czy mogę jakoś zainstalować poprzedni system?
MPC Renaissance problem z interfejsem
- dabek
- Pad5
Dobra, ogarnąłem już że robi się to poprzez time machine, ale podczas resetu kompa gdy klikam command + r i wgrywam starszą wersje systemu to po jej wgraniu ekran ładowania maca zatrzymuje się gdzieś na 50% i mac nie chce się włączyć tylko bez przerwy stoi w tym miejscu. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie