Siemka
Mam problem, ponieważ instaluje ten Update z 10 razy...wydaje mi się,że wszytko robię dobrze.A ciągle piszę, że wersja mpc to 1.0
Z góry dzięki i pozdrawiam:)
Ps.I czasami mam problem z softem.Tak jakby zamula, dźwięk wychodzi później...np uderzę w pad a dźwięk jest 2s później.
Myślałem, że to przez monitory,mpc,Interface
Ale bez mpc i na słuchawkach mam to samo.Troche uciążliwe kiedy w połowie smażenia robi sie takie coś:(
Mpc Studio problem z instalacją wersji 1.10
- DonPadzior
- Admin
ahahhahahahah.....
przelot z listopada do stycznia hehehe....
napisałeś że według ciebie wszystko robisz tak jak byc powinno ale....nie napisałeś CO ROBISZ, więc skąd wiesz że robisz tak jak być powinno ?
może warto napisać jak próbujesz zupdateowac system żeby ci ktoś wogóle chciał pomóc ?
przelot z listopada do stycznia hehehe....
napisałeś że według ciebie wszystko robisz tak jak byc powinno ale....nie napisałeś CO ROBISZ, więc skąd wiesz że robisz tak jak być powinno ?
może warto napisać jak próbujesz zupdateowac system żeby ci ktoś wogóle chciał pomóc ?
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- WodzuBeats
- Pad1
Było już na sto pro o tym tylko, że był ten sam problem z renem. Poszukaj w starszych postach o renie o ile dobrze pamiętam to chodzi o to, że źle była przeprowadzona i stalacja i się gryzą sterowniki. Wiem, że trzeba było odinstalować wszystko i poprawnie zainstalować, ale jak tam było dokładnie to poszukaj już w starych postach o renie, ewentualnie zainstaluj mpc na innym kompie i powinno pójść lepiej
https://soundcloud.com/ukasz-uszczy-ski" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- WodzuBeats
- Pad1
No Mordeczko, ja o ile pamiętam to proble jest albo ze sterownikami niektórych zintegrowanych kart graficznych, albo z tym, że odbierane są jakieś sygnały MIDI. Nie chcę teraz zgadywać, ale najlepiej popróbować zupdatować ten firmware na innym kompie np u jakiegos znajomego
https://soundcloud.com/ukasz-uszczy-ski" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow