MPC Studio pomoc

Nie trzeba wyjaśnać
ODPOWIEDZ
mysztuqaz
Padawan

Witam wszystkich.
Zarejestrowałem się w tym serwisie aby zaczerpnąć rady specjalistów.
Mianowicie mam problem z rejestracją swojej MPC STUDIO. Kupiłem ją używaną, w praktycznie idealnym stanie z gwarancja lecz sprzedawca nie podał mi klucza aktywacyjnego. Teraz nie odbiera telefonów i mam przeczucie że tych danych potrzebnych do rejestracji nie zdobędę. Chcąc się zarejestrować otrzymuję komunikat iż moja MPC Studio została aktywowana na zbyt wielu komputerach.
Chciałbym was prosić o rade cóż w takiej sytuacji począć? Jak aktywować soft?
MPC jest sprawna. W trybie demonstracyjnym wszystko działa jak powinno.
Napisałem do supportu Akai w tej sprawie ale raczej wątpię czy coś pomogą.
Może ktoś się spotkał z jakimś crackiem albo key genem lub innym sposobem autoryzacji softu? Nie chcę aby MPC niepotrzebnie leżała i się kurzyła.
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
kazmisz
Pad3

Witam, obawiam się że jedyny sposób to aktywacja przez klucz którego nie masz, sprzedawca musiałby dezaktywowac twoją MPC przynajmniej na jednym komputerze, inaczej może być problem lub może akai coś pomoże skoro gościu nie odbiera, ewentualnie sprobuj zadzwonić z innego numeru może odbierze

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
mysztuqaz
Padawan

Poradziłem już sobie ale mimo to dzięki za radę. Jako iż sam przeszukałem połowę internetu w celu rozwiązania tego problemu to opiszę tu co trzeba zrobić dla osób które będą miały ten sam problem. Mianowicie trzeba wejść na stronę supportu Akai i opisać im problem oraz wysłać zdjęcia dowodu zakupu. Wszystko łatwo, prosto i w przyjemniej atmosferze. Po paru godzinach zresetowali wszystkie wcześniejsze rejestracje i znowu można się rejestrować na maksymalnie czterech komputerach. Tyle w tym temacie.
Awatar użytkownika
kazmisz
Pad3

Sorry za wprowadzenie w błąd w takim układzie cós mi tam później switalo że chyba kiedyś właśnie czytałem o podobnym problemie i pomógł akai, w każdym razie dobrze że temat załatwiony pozdrowka i powodzenia w tworzeniu.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
ODPOWIEDZ