Co potrzebuje?

Dział poświęcony systemowi stworzonemu przez 'JJ'.
ODPOWIEDZ
TadekOne
Padawan

Siema, szukam dobrej okazji na MPC 2500, i mam takie pytanie, co jeszcze potrzebuje żebym mógł już śmiało działać na MPC oprócz samplera? Sorry że pytam ale nie mogłem znaleźć podobnego tematu, albo słabo szukałem.
DirtyDrumzStudio
Moderator

1 - Interfejsu Audio/MIDI jezeli chcesz zgrywac swoje projekty z mpc na komputer
2 - Gramofonu z preampem jezeli chcesz nagrywac sample z winyli
TadekOne
Padawan

Mam słaby interfejs, mono, M-AUDIO FAST TRACK, gramofon NUMARK TT500, mixer VESTAX PMC-06 PRO, to jedynie interfejs wymienic?
Awatar użytkownika
kazmisz
Pad3

Ten interfejs nie jest taki najgorszy , mozesz już spokojnie działać na tym co masz

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
TadekOne
Padawan

Ale to jest interfejs za 300 zl, wykorzystuje fo jedynie na nagranie wokalu i nie wiem czy on się w ogóle nada
Awatar użytkownika
kazmisz
Pad3

Podlacz sobie gramofon do tego interfejsu i sprawdź czy jakość Ci odpowiada ale widzę że nie ma takich tragicznych parametrów nie wiadomo jakie przetworniki, ale wydaje mi się że nie ma potrzeby na start kupowania nic lepszego, biorąc pod uwagę że jeszcze nie masz mpcetki i nie wiesz czy zajawka Ci nie przejdzie za parę dni, a zamiast inwestować w interfejs, kup lepiej dobry system do gramofonu.
Pozdrówka

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
TadekOne
Padawan

Podlacze w weekend i zobaczymy co to będzie jak to będzie brzmiało wszystko. Napisze co i jak później.
ODPOWIEDZ