Z góry przepraszam za lekturę,
Pozdrówki!

Ta jasne. Odpowiedz raga138 mi przypomina cos takiego:raga138 wrote:Bierzesz dowolne brzmienie bassu i "grasz nim" na piano roll by to jakos zagralo
Bo brzmienie tak naprawdę siedzi w tobie. Nie ważne na czym robisz ważne żeby to brzmiało i miało grooveyopietri wrote: O kurde nawet nie wiedziałem że z 3osc da się wyciągnąć takie brzmienie
raga138 wrote:Wiec jak chcesz mu pomoc? Tylko samemu probujac jest w stanie cokolwiek pojac o tworzeniu muzyki.
Troszkę z tym i z tym, czasami potrafię wyklepać w rytm fajnie w piano rollu tylko wtedy kiepsko brzmi ale rytmicznie fajnie siada.raga138 wrote:Dobra - uściślijmymasz problem z brzmieniem czy linią melodyczną.
Często jak mam wrażenie że coś !@#$%^* brzmi to zgrywam to na telefon, puszczam w słuchawkach, na tablecie, na głośnikach z laptopa (śmiech na cały głos teraz haha) na full i idę do kuchni, do łazienki itd. Lecz zawsze ten bass line jest strasznie sztuczny taki z disco polo jakbyraga138 wrote:A jaki masz sprzet? Moze ci brakuje mega sub bass a chcesz to wykrecic na jakis glosniczkach komputerowychbrak dobrego brzmienia jest w całym kawałku czy też samym bassie? Brzmi !@#$%^&* nawet na presetach we wtyczkach?