Pozdrówki i czekam na pomoc!

Okej dzięki wielkieraga138 wrote:Powiem tak: workflow jest specyficzny ale bezproblemowo do opanowania. Na upartego bezproblemowo zrobisz track na mpc, ale wygodniej bedzie kleic i wykrecac w jakims DAWie. Co do opanowania - kwestia samozaparcia, kilka wideo na youtube no i to forum i dasz rade
Przesłuchałem chyba tyle beat tapów że gdyby je złączyć za 10 lat by się nie skończyły hahahraga138 wrote:Pamietaj, ze dla wielu MPC to nie tylko instrument, ale praktycznie lifestyle. To klepanie w pady jest po prostu magiczne
Piszesz o combo klawiatury EPS-16 z Akai MPD? I to chcesz 1 do 1 porównać do 500'tki?EasyB wrote:Ja zawsze bede propagowal samplery z rodziny ensoniq. Polecam rowniez je rozwazyc bo solidne maszynki, a ceny tez nie duze. Eps 16 i mpd niszczy 500.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Nie kojarzę obostrzeń dotyczących wieku przy zakupie sprzętu, a w wieku lat szesnastu raczej instrukcję da się przyswoić, więc nie uważam takiego argumentu za trafny.raga138 wrote:Rack i MPD zamiast malej MPC dla 16 latka - no spokoto może od razu s3200xl?