Akai MPK49 Firmware. POMOCY

Nie trzeba wyjaśnać
ODPOWIEDZ
fatboy1
Padawan

witam. To moj pierwszy wpis na forum wiec prosze o wyrozumialosc.
Potrzebuje pomocy dotyczacej mojego Akai mpk49. Zeby sie nie rozwodzic napisze tylko ze problem polega na tym ze mimo poprawnego skonfigurowania w DAWie (logic Pro X) , podaje on przerozne komunikaty , zwyczajnie wariuje. Przy kreceniu potencjometrem wydobywa dzwieki , pady raz dzialaja raz nie , klawisze to samo albo graja przerozne dzwieki i tonacje. wszystko to ewidetnie wyglada jak problem z firmware ale problem polega na tym ze nigdzie w sieci nie moge go znalesc. Czy ma ktos takowy firmware zeby mi przeslac albo linka gdzie moge go znalesc? prosze o pomoc. Nie posiadam plyty do mojego mpk49 wiec i nie mam skad wziac firmware. Za wszelka pomoc dziekuje.
DirtyDrumzStudio
Moderator

Musisz napisac do supportu akai i im podac nr seryjny swojej klawy a oni w odpowiedzi wysla ci firmware
fatboy1
Padawan

Juz tak zrobiłem ale na razie cisza. ... :(
DirtyDrumzStudio
Moderator

jest weekend ;)
fatboy1
Padawan

Pewnie tak, ale mimo to jeśli macie firmware do tego sprzętu to proszę o kontakt.
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin

bardziej obstawiałbym taśmę która idzie z płytki centralnej do płytki z faderami...

btw. przeniosłem do odp. działu
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
fatboy1
Padawan

Ok. Dziękuje za podpowiedź. To będzie następny krok w kolejce
ODPOWIEDZ