Dawno nie przekopywałem konkretniej allegro, ale albo tak trafiłem albo z naszej niszowej zajawki na digging robi się powoli dobry biznes dla knurów, którzy za płyty kosztujące jeszcze niedawno po 10-15 złociszy, krzyczą nad wyraz często po 30+. Nie licząc innych źródeł, niedługo chyba taniej będzie zamawiać płytawki z USA
Co raz więcej jest też ofert i sprzedawców. Czy nagle każdy zaczął grzebać w szafach, piwnicach i starych kanapach
Pieniądze się ludziom kończą to niepotrzebne rzeczy wyprzedają
Ale w PL trochę tragedia jest z winylami nie dość że nie ma dużego wyboru płyt (wszystko praktycznie posamplowane) to jeszcze zdzierają kasę za byle płytkę
Jak oglądam taki Scratch albo serię "Crate Diggers" to żałuje że nie urodziłem się za oceanem. Mógłbym być nawet czarnym i ważyć 200 kg
hahah ale jaki fart niedawniej jak przedwczoraj gadaliśmy od RJ'u heheh a tu taka niespodziewajka...
Wogóle jakiego typa wyczaiłem heheh nawet przez święta stał ze swoim straganikiem widziałem już go kiedyś ale nie wiedziałem że też winyle ma
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Ja jedyne co widuję na takich targach/ryneczkach to niemieckie disco, techno i kolędy
Totepady w tej Anglii to w ogóle masz raj - sprzęt za ludzkie pieniądze, winyle też i to jakie... Nic tylko na wyspy jechać, bo w żywe przyszłości dla portfela mojego tutaj nie widzę. U nas ostatnio jak z typem gadałem to mi chciał wżenić 300 sztuk (tak jedno zero mniej niż w linku od ciebie) za UWAGA! 500 złociszy LOL
Ja bym się nie oparł temu, choćbym miał spać na nich zamiast na łóżku Totepady przeliczasz nam na złotówki, ale przy zarobkach Angielskich można to przyrównać do naszych 50 złotych, więc coś chyba jest w Polsce nie tak, nawet w tej dziedzinie
Ale byłbym obrobiony w płyty "_ Ale wysyłka z UK, jeśli ktoś by się w ogóle zgodził to posłać do Polski, pewnie drugie tyle by mnie wyniosła (jak nie lepiej )
Z każdej lipy coś można spróbować wyciąć
Nie masz gramca a masz bazar za oknem, ja płaczę, że nie mam gdzie dojechać płytawek, no co za sprawiedliwość. Kupuj pietruh na zaś, bo jak ci na bazarku podniosą ceny to się zdziwisz