rhythm roulette się sprzedało :(((

czyli pierdzioszenie o szopenie
Post Reply
piotrek
Pad2

Zacząłem sobie dzisiaj oglądać jakieś nowsze odcinki rhythm roulette i się nieźle zdziwiłem...
Okazuje się że RR się sprzedało i odcinki kręcone są przez Sprite'a.
Ogólnie zasady się nie zmieniły, ale ciężko mi na to patrzeć, jak co chwilę jest zbliżenie na jakiegoś gościa który łyka sprita. Oprócz tego publika, która jest tak sztuczna jak w rozmowach w toku. Jak dla mnie stało się to sztuczne i ciężko mi na to patrzeć :(((
MadBullBeats
Pad6

To tylko episod od The Sprite Corner - nic się nie zmieniło,nie czaje tego tematu ;)Tych odcinków jest 3-4 tylko obczaj sobie nowe 9Wondera Large Pro K-Defa Nottza HiTeka itd.cały czas to samo bez Sprita jak już tak nie lubisz :V
piotrek
Pad2

to dobrze, myślałem że to już na stałe.. Po prostu nie oglądam po kolei i myślałem że to dopiero weszło. A prawie wszystkie które wypisałeś widziałem, 9th Wonder moim zdaniem jeden z najlepszych odcinków.
MadBullBeats
Pad6

9th Wonder w swoim stylu,a czy najlepiej to nie wiem ,Large,Marco,Black Milk no i oczywiście Erick Sermon plus Damu z odcinkiem specjalnym to moje typy egzekwo - mogli by zrobić coś w Pl na wzór RR - elo
CarolYo
Pad4

MadBullBeats wrote:mogli by zrobić coś w Pl na wzór RR - elo
Zaczynaj :)
ja bym Cie w tym widział.
MPC takes me to outher SPACE!!
https://soundcloud.com/carolyo" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
MadBullBeats
Pad6

Kiedyś zrobie jak syn podrośnie :D ,na bity i szukanie winyli mam 2-3 godziny w tygodniu :D A tak aproppppo to Da Beatminerz kozaki,dziś oglądałem,polecam nowy odcinek !
piotrek
Pad2

Może forum zorganizuje taką akcję. Byłoby konkretnie
MadBullBeats
Pad6

Wątpie bo forum niczego ostatnio nie organizuje - zresztą ciężko by było coś takiego wdrożyć w życie - czas,odległości,kupywanie winyli w ciemno(wątek :kupiłeś 3 country lub pop winyle po 60zł jeden)kto by chciał tyle wydać na płyty których nie widzi,musiałyby być inne zasady forumowego RR
pietruh
Pad12

MadBullBeats wrote:Wątpie bo forum niczego ostatnio nie organizuje
Z pewnego źródła wiem, że to cisza przed burzą ;)
We can play in the graveyard
Dream about joining in
kazmisz
Pad3

Właśnie, kiedy jakiś homework?
MadBullBeats
Pad6

@pietruh to dawaj tą burze bo dawno nie padało i rośliny więdną
djfunnynut
Pad4

jestem zdania że my tu na forum mamy takie rhytm roulette...
wszystkie akcje są na nieznanych samplach i nie ma wyboru
to jest zajebiste
gdyby zrobić taką akcje to u mnie byłoby nieme kino.wszystko jestem zmuszony robić na słuchawkach :)
ale przynajmniej się dowiemy, kto co ma w lodówce ;)

wg. prognoz;
wyż afrykański zapewni nam w najbliższych dniach burze :D
Ryba
Admin

Mordeczki poczekajcie chwilkę, a jest plan dość trudny do wykonania, a myśle że wspólnie postaramy sie go wykonać :D
Post Reply