Tutki do NI MASCHINE

Nie trzeba wyjaśnać
Post Reply
OziOcb
Padawan

Siemano zajawakowicze!

Na wstępie pragnę zaznaczyć iż jestem w pełni świadom tego że dział INNE będzie przez większość z was omijany szerokim łukiem.. no ale cóż.. jako szczęśliwy posiadacz Maszynki zostałem poproszony przez Dudiego o udzielenie się.. wiec się udzielam :)

Na pierwszy ogień idą tutki z których uczyłem się obsługi sprzętu, jest ich około 30 i są one przygotowane przez samego producenta "Native Instruments", więc nie ma lipy i wszystko jest jasno opisane, pokusiłbym się o stwierdzenie że dobrze wytresowana małpa by skumała o co 5 :)

Jedyny problem może stanowić bariera językowa, ponieważ są one po angielsku (mogło być gorzej ponieważ NI to niemiecka firma :P )

Łapta pany link: ---> http://www.youtube.com/watch?v=QYVQR-Yd ... 325305DE7C" onclick="window.open(this.href);return false;

*Instrukcja obsługi: oglądamy jeden filmik, po skończeniu z listy po prawo wybieramy następny. Proste jak !@#$%^&* ;)
dudi
Pad16

zajebiście man :) kto ma ruszyć ten dział jak nie ty :P z czasem mam nadzieję, że parę osób wpadnie i tutaj
bizon
Moderator

Sam zanim kupilem MPC myslalem o NI, bo w uk sporo osob sobie je chwali.
DonPadzior
Admin

...spoko też się tu poudzielam jak będzie trzeba ;)
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
dudi
Pad16

trzeba :) jak masz co to dawaj nowy temat, pustego działu google ludziom nie wypluje :P
DonPadzior
Admin

spoko obczaję jutro co by tu powrzucać ;)
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Post Reply