Witam.
Przeglądam to forum od jakiegoś czasu, ale dzisiaj postanowiłem się zarejestrować i przywitać z Wami. Bity kleję już ładnych parę lat, w miarę czasu, chęci i możliwości, ale dopiero niedawno zacząłem z tym szerzej wychodzić (czyli wrzucać na youtube). Wcześniej pojawiło się parę produkcji ze znajomymi raperami, ale było tego bardzo mało. Rozkręciłem się dzięki ziomkowi, który też robi bity, nawet więcej niż ja, więc stwierdziłem, że nie mogę być gorszy.
Co do sprzętu, to korzystam z mpc studio i jestem bardzo zadowolony z tej maszynki, wcześniej przez długi długi czas był reason i mpd 16. Sampluję z czego popadnie, co w uszy wpadnie i co najważniejsze, nie było wcześniej wykorzystane (za każdym razem zanim coś wysampluję, to przeglądam google i whosampled.com). Może mało etycznie, ale korzystam ze wszystkiego, blogi, youtube, mp3, czasem winyle. Zostawiam też na przywitanie mój beat tape, bity starsze i nowsze, zrobione na mpd i mpc.
" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Pozdrawiam
Witam, siema, elo, 5!
pozdro sześćset!!! :-D beat tejpa zapuszczę w domu do składania szafek ;-) peace.