ostatnio dużo pacam łapkami
bit na tyle mi się spodobał, że chciałem go jak najszybciej dać do oceny i na pewno będzie modyfikowany, więc sampelek przewodni się też znajdzie
nie będe tworzył chyba nowego tematu, bo to chyba przegięcie z zakładaniem przeze mnie w tej kategorii (ostatnio)
ale staram się i uczę wkładac jakieś motywy w refreny...
jak sie podoba w tym tracku ?
bo mamy forum MPC, a maszyny się kurzą na półkach, bo wy mi tu bity z DAWów dajecie do słuchania i wydawania zacnych opinii haha
jak dobre by one nie były to nie zapominajcie o przycisku MAKE THE MUSIC, który mamy w każdym DAWie
dlatego nie zakładałem nowego tematu, a wkleiłem link propos sampla przewodniego Panie
tak po prostu bajdewej...
a moja maszynka się nie kurzy , to ja kurzę wokół niej
MPC takes me to outher SPACE!! https://soundcloud.com/carolyo" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
CarolYo wrote:dlatego nie zakładałem nowego tematu, a wkleiłem link propos sampla przewodniego Panie
wyczekuję wyników tej zadymy
no dobra wypominam wam, bo ja nic ostatnio nie działam... cały weekend przeleciał na nauce i czynnościach "wokołodomowych" (chociażby wczorajsze czterokrotne odśnieżanie, bo tak mi tu !@#$%^&*)
oby nie "_
tyle żeś dodawał tych bitów, że natchnąłeś mnie do zrobienia jeszcze jednej imo turbo zajebistej opcji, w dziale z nowościami zaraz dodam stosowne info
CarolYo wrote:dlatego nie zakładałem nowego tematu, a wkleiłem link propos sampla przewodniego Panie
wyczekuję wyników tej zadymy
no dobra wypominam wam, bo ja nic ostatnio nie działam... cały weekend przeleciał na nauce i czynnościach "wokołodomowych" (chociażby wczorajsze czterokrotne odśnieżanie, bo tak mi tu !@#$%^&*)
troszkę fizycznej pracy nie zaszkodzi dla zdrowia lepiej
CarolYo wrote:hehe, to ja przez te dwa dni miałem odwrotnie-
zrobie chyba ze dwa dni przerwy, bo brudem zarosnę,
fizyczna praca jak najlepiej przy całotygodniowym garbieniu się przed kompem, ale co z psychiką... ledwo odśnieżyłem chodnik, poszedłem ogarnąć na podwórku, jak skończyłem to na chodniku ZERO efektu
pewnie dlatego,że masz odśnieżony chodnik i ogarnięte podwórko
chodziło mnie o to że 2 dni przesiedziałem w po kątach z maszynką, bo nawet żona nie mogła wytrzymać mojego pykania,
w ten weekend przegiąłem z produkcjami.
MPC takes me to outher SPACE!! https://soundcloud.com/carolyo" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow