Bizon

Podziel się tym co tworzysz i oceniaj bity innych.
Post Reply
bizon
Moderator

Priviet!!!
Siemanko ludziska. Witam po dłuższej nieobecności. Widzę sporo nowych twarzy, ale ostało się tu jeszcze kilku starych wyjadaczy :D
Będę wrzucał do tego wątku co jakiś czas nowe rzeczy, zamiast tworzyć nowe tematy.
Ostatnimi czasy przysiadłem do muzyki i powoli coś tam powstaje. Czy to produkcje, czy cale numery.

Rozpocząłem prace nad nowym materiałem, który zamknięty w całość stworzy
"Na Przestrzeni Lat".

Podsyłam Wam dwa pierwsze nagrane numery po ponad trzyletnim rozbracie z majkiem.
Zachęcam do sprawdzania chmury i fejsbooka. Linki znajdziecie na moim profilu.
Komentarze, rady, oceny te dobre jak i złe mile widziane.

[youtube]pBsHzrKh1uc[/youtube]

[youtube]TBNY3X9EyfY[/youtube]
bizon
Moderator

Po dłuższej przerwie wrzucam nowy numer. W czasach, w których większość z nas zjadają nerwy i tak ciężko czasem jest znaleźć spokój, ludzie szukają go na różne sposoby. Jedni biegają, drudzy ćwiczą jogę, inni medytują, jeszcze inni modlą się. Powtarzana modlitwa jest jak mantra. Ma wprowadzić nas w stan kontemplacji i uspokojenia, oczyścić nasz umysł. To jest moja mantra. Za instrumental odpowiedzialny jest MeloN, a na gramofonach możecie usłyszeć Dj Ace. Wszystko sklejone w całość przez Analog Zone Studio. Miłego odsłuchu.

https://www.youtube.com/watch?v=FOtxTjggZy4
DonPadzior
Admin

5!
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Ryba
Admin

totepady in the house ;> teraz właściwa osoba zrobi troszkę porządku, choć link musiałem poprawić ;)
5! dla was
Trzeba obudzić się i trochę ożywić towarzystwo ;D
Tabaluga
Pad1

Ryba wrote:Trzeba obudzić się i trochę ożywić towarzystwo ;D
Racja! ;)
bizon
Moderator

Siema Pany. Wrzucam video do jednego ze swoich utworów z albumu
"Na Przestrzeni Lat". Swoja zwrotke dograł jeden z raperów z amerykańskiego podziemia. Bit wykonał Zone, a za gramofonemi stał Dj Ace. Dobrego odsłuchu!

https://youtu.be/dCPx3QyVNQY
Post Reply