MPC sie zawiesza

Pytania i opinie dotyczące MPC500.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
topzielony
Pad1

witam kupilem mpc od goscia ktory twierdzil ze mpc jest nowe i prawie nie uzywane faktycznie stan jest ok tylko jedno mnie martwi podczas nagrywania sekwencji np jak chce jednorazowo nagrac hihat+ werbel mpc sie jakby zacina momentami , moje mpc ma 16mb ramu czy to wina malej pamieci? jak dokupie kosc 128 nie bd zamulac?
Awatar użytkownika
kazmisz
Pad3

Mogłeś kupić ode mnie ładna 500 i 128mb Ramu, a przy 16 to nie ma się co dziwić, zresztą mpc'ty to nie są jakieś super prędkie maszyny. PiS

Wysłane z mojego X5pro przy użyciu Tapatalka
Awatar użytkownika
topzielony
Pad1

a chcialbys sprzedac ram? badz polecic jaki moge dokupic? wiem ze mozna uzyc zamiennika ze starszego laptopa ale chcialbym uniknac ze wydam hajs i nie bedzie dzialac :S
Awatar użytkownika
kazmisz
Pad3

Ja mam kość 256mb Samsunga chyba ale jaki model to teraz Ci nie powiem

Awatar użytkownika
pietruh
Pad12

http://mpc-forum.eu/viewtopic.php?f=32&t=12" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow -- wątek o ramie do MPC
Ale to chyba nie powinno być od pamięci. Ja na 16MB nie miałem takich problemów.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin

a ja bym prędzej obstawiał że masz program ustawiony na mono albo mute grupy pozakładane i dlatego nie możesz odpalić dwóch dźwięków naraz, ale co ja tam mogę wiedzieć :D :D :D
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Awatar użytkownika
kazmisz
Pad3

A sorry źle rozkimnilem temat, ale jak coś to moja 500 jest dalej na sprzedaz [emoji14]

Awatar użytkownika
topzielony
Pad1

To były wlasnie mute grupy i program Haha pierwszy dzien mam mpc przesiadłem sie z dawu
Kość koniecznie trzeba kupić. Wlasnie czytałem o ramie na tym forum ..czy to co jest tam napisane w wątku tyczy sie tez mpc 500 ? Bo nie ma tam wymienionych modeli. Sorry za offtopic ostatnie pytanie dzięki za odpowiedz
ODPOWIEDZ