Wyjścia w interfejsach
-
- Padawan
Witam, mam pytanie odnośnie wyjść w interfejsie. Jak na razie posiadam Line6 UX2 który posiada 2 wyjścia (Stereo). Planuję zakup takiego interfejsu, który pozwoli mi podłączyć jeszcze dodatkowo aktywną kolumnę, do której chciałbym wysyłać sygnał bezpośrednio z Guitar Riga (odsłuch), podczas gdy dwoma standardowymi stereo puszczałbym podkład do moich monitorów studyjnych. Za pomocą programu DAW chciałbym przydzielać ścieżki wyjść. Czy istnieje w ogóle taka możliwość a jeżeli tak to czy interfejs od Native Instruments da mi taką opcję (https://www.thomann.de/pl/native_instru ... udio_6.htm" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow)?
-
- Moderator
da rady zrobic to z kazdym wielokanałowym interfejsem tylko powiedz mi jaki jest w tym sens?
-
- Padawan
Na monitory osłuchowe chcę ustawić podkład, podczas gdy na trzecim wyjściu wysyłałbym sygnał z Guitar Riga (czyli przetworzony sygnał z mojej gitary), czyli de facto traktowałbym je jako takie, które prowadzi do kolumny gitarowej, a cały układ w zamierzeniu ma zastąpić mi wzmacniacz gitarowy z kolumną.