MPD24 czy MPD26
-
- Moderator
Pady od Akai są mega słabe. Miałem MPD26 i ogrywałem cała resztę z lini MPD oraz MPK. Jeśli nie zależy ci na pokretłach i fejderach kup sobie Korg Padkontrol.
- kazmisz
- Pad3
Witam bracie,
Od siebie mogę zaproponować mpc studio, pady są przyjemne w "biciu" jak coś to mam w fajnym stanie możemy się cenowo dogadać, jak masz pytania odnośnie tego mpc to PW, sprzętów z linii mpd nie miałem, nie biłem to nie wypowiem się.
Pozdrawiam
Od siebie mogę zaproponować mpc studio, pady są przyjemne w "biciu" jak coś to mam w fajnym stanie możemy się cenowo dogadać, jak masz pytania odnośnie tego mpc to PW, sprzętów z linii mpd nie miałem, nie biłem to nie wypowiem się.
Pozdrawiam
-
- Moderator
Ooooo Maschine jest spoko. Jak masz to bym został przy Maschine 

-
- Pad1
Potwierdzam co napisał kazmisz, mam MPC Studio i powiem, że jest o klasę lepsze od serii MPD.. Wiem co mowie, miałem MPD 18, 26 i 32. Logo Akai to swojego rodzaju prestiż wśród "młodych bitoklepów". Fajnie mieć takie logo na swoim sprzęcie.. Błąd a nawet wielbłąd. To że Akai jest dość rozsławione, nie znaczy, że jest najlepsze. Dla każdego co innego.. Jeśli masz jakąkolwiek możliwość wypróbuj wszystko na czym da się wyklepać bit. Korg, Native, nawet klasyczna MPC (wiem, że to nie kontroler) ale dopiero wtedy poczujesz na własnych palcach co jest dla Ciebie najlepsze. Jeśli chodzi o różnice między 24 a 26 to pady bardzo podobne, jedynie liczba knobów.. Funkcjonalność podobna.. Dla mnie mała różnica ogl..
ZakurzonyRap