Cześć!
Ostatnio kupiłem akai s2000, niestety doświadczony serwis elektroniczny który mi to wysłał, bez epitetów, przysłał zalany. Ekran nie reaguje, ale jest podświetlony, wszystkie kontrolki świecą na czerwono i to wszystko co działa, lepiej to naprawić? Czy kupić jakiś inny? Dostanę zwrot hajsu czyli wyjdę na 0, więc naprawa mnie nie pociągnie, co robić? (Śląsk, Katowice)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Serwis
- DonPadzior
- Admin
oddaj to w !@#$%^&* a jeżeli ma 8 outów to wyjmij kartę zanim odeślesz, sama karta spłaci ci nowy
s2000 są tak tanie że nie opłaca się ich robić. Półtorej tygodnia temu robiłem gościowi recap i lcd w s2000 i wyszło go 25 funtów za komponenty i moją robociznę którą podzieliłem przez pół bo chłop by zapłacił więcej niż nowa eska na ebayu (ok 40 funta).
" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
s2000 są tak tanie że nie opłaca się ich robić. Półtorej tygodnia temu robiłem gościowi recap i lcd w s2000 i wyszło go 25 funtów za komponenty i moją robociznę którą podzieliłem przez pół bo chłop by zapłacił więcej niż nowa eska na ebayu (ok 40 funta).
" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
-
- Moderator
Jeżeli chciałbyś naprawić s2000 to mam koleżkę zlokalizowanego w Częstochowie który może podjąć się tematu.
- djfunnynut
- Pad4
W Gliwicach jest podobno dobry gościu.
Miś Servis się nazywa.
Na FB znajdziesz.
Pzdr
Miś Servis się nazywa.
Na FB znajdziesz.
Pzdr