Reloop 2000 mk2, mixowanie

Paskowe i z napędem bezpośrednim. Wkładki, igły, headshelle i cały ten stuff.
ODPOWIEDZ
logus92
Padawan

Witam wszystkich,

Chciałbym kupić 2 sztuki nowe reloop 2000 mk2 wraz z wkładką reloop OM Black głównie do grania muzyki:

Funky house music.

Oczywiście zapoznałem się z wcześniejszymi postami na forum, ale większość tyczy się scratchu...

Jeśli chodzi o użytkowanie tych gramofonów to mam zamiar grać tylko muzykę housową., także nie zamierzam scratchować, co najwyżej gdzieś zagrać w lokalu. Posiadam wysokiej klasy sprzęt djski i z tego względu nie chciałbym inwestować za dużo w kolejny, bo żona wywiezie mnie na taczce razem z nim :D .

Proszę o poradę czy do moich wyżej podanych potrzeb sprzęt wystarczy i czy trzeba by było jakąś wkładkę dopieścić sprzęt?
DirtyDrumzStudio
Moderator

logus92 pisze:Posiadam wysokiej klasy sprzęt djski i z tego względu nie chciałbym inwestować za dużo w kolejny, bo żona wywiezie mnie na taczce razem z nim :D .

Proszę o poradę czy do moich wyżej podanych potrzeb sprzęt wystarczy i czy trzeba by było jakąś wkładkę dopieścić sprzęt?
Jeśli posiadasz już wysokiej jakości sprzęt do Dj-ki to po co ci w takim razie kolejny tylko że low budget? Do miksowania w sumie wystarczy ale osobiście czułbym się spokojniej kupując sprzęt marki Technics, Vestax ewentualnie Stanton.
logus92
Padawan

Dziękuję za odpowiedź, posiadam nexusy i potrzebuje typowo odtwarzacz na vinyle, a wspomniane odtwarzacze odtwarzaja muzykę z pendrive.

Mogę prosić o jakieś modele tych producentów
DirtyDrumzStudio
Moderator

Vestax: PDX 2000, PDX 2300 oraz PDX 3000
Stanton: Str-150 lub Str8-150
Technics: SL1200 lub SL1210
ODPOWIEDZ