Witam wszystkich,
Chciałbym kupić 2 sztuki nowe reloop 2000 mk2 wraz z wkładką reloop OM Black głównie do grania muzyki:
Funky house music.
Oczywiście zapoznałem się z wcześniejszymi postami na forum, ale większość tyczy się scratchu...
Jeśli chodzi o użytkowanie tych gramofonów to mam zamiar grać tylko muzykę housową., także nie zamierzam scratchować, co najwyżej gdzieś zagrać w lokalu. Posiadam wysokiej klasy sprzęt djski i z tego względu nie chciałbym inwestować za dużo w kolejny, bo żona wywiezie mnie na taczce razem z nim .
Proszę o poradę czy do moich wyżej podanych potrzeb sprzęt wystarczy i czy trzeba by było jakąś wkładkę dopieścić sprzęt?
Reloop 2000 mk2, mixowanie
-
- Moderator
Jeśli posiadasz już wysokiej jakości sprzęt do Dj-ki to po co ci w takim razie kolejny tylko że low budget? Do miksowania w sumie wystarczy ale osobiście czułbym się spokojniej kupując sprzęt marki Technics, Vestax ewentualnie Stanton.logus92 pisze:Posiadam wysokiej klasy sprzęt djski i z tego względu nie chciałbym inwestować za dużo w kolejny, bo żona wywiezie mnie na taczce razem z nim .
Proszę o poradę czy do moich wyżej podanych potrzeb sprzęt wystarczy i czy trzeba by było jakąś wkładkę dopieścić sprzęt?
-
- Moderator
Vestax: PDX 2000, PDX 2300 oraz PDX 3000
Stanton: Str-150 lub Str8-150
Technics: SL1200 lub SL1210
Stanton: Str-150 lub Str8-150
Technics: SL1200 lub SL1210