Siemano! Jeden z moich biciw do oceny. Pisac co niegra, co mozna by bylo poprawic, kazda opinia mile widziana
Pozdrowki!
https://soundcloud.com/jakubeatzz/short-story" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Short Story
-
- Zwycięzca Beat Battle 01/2020
-
- Padawan
Lubię być ocenianym więc chetnie powiem.
Druga część bitu calkiem niezla. Melodia jest dobra. W pierwszej brakuje życia. Calość trochę cicha..
Druga część bitu calkiem niezla. Melodia jest dobra. W pierwszej brakuje życia. Calość trochę cicha..
-
Dzieki Bb3. No wlasnie, mam problem troche z miksem, nie wiem jak ustawiac głośność instrumentow zeby nie bylo plasko ale zeby nie wystawaly za bardzo. A moze wlasnie powinny grac glosniej, kurde wiem ze nie ma recepty dla tego opinie innych sa dla mnie najlepszym nauczycielem. I teraz slysze ze bebny chyba za glosno. Calosc faktycznie cicha. No nic, malymi krokami, oby tylko do przodu
- LuK4sz
- Pad1
Bit z "Bake" największego kopa zadaje z Twojego soundcloud'a, imo.
Pięknie buja i miks też niczego sobie. Piona!
Warto czasem wyjść z odsłuchiwanego pokoju, ażeby zza uchylonych drzwi usłyszeć, który instrument jest za głośno - moja sugestia :-)
Pięknie buja i miks też niczego sobie. Piona!
Warto czasem wyjść z odsłuchiwanego pokoju, ażeby zza uchylonych drzwi usłyszeć, który instrument jest za głośno - moja sugestia :-)
-
Dzieki! Niestety odsluch mam tylko na sluchawkach studyjnych, nie mam warunkow do sluchania na glosnikach. Ale czesto zmieniam na inne, czasem poslucham z zona i synkiem na glosnikach ale wiesz jak jest, nie zawsze chca tego sluchac dlatego to u mnie tak wyglada, czasem wyjdzie czasem nie.
- LuK4sz
- Pad1
Odsłuch na kolumnach w mniej przystosowanych warunkach przy nieprzesadzonej głośności robi większą robotę niż słuchawki. Lubię w swoich hifi głośnikach przestrzeń, dźwięk jest namacalny. Niskie częstotliwości na instrumentach, filtrach, efektach - obejmują mnie. Na słuchawkach tego nie mam.
Zawsze możesz zapodać na playliste ulubione kawałki żony i swoje nagrywki. Zrób jej muzykalnego, tanecznego psikusa :-)
Zawsze możesz zapodać na playliste ulubione kawałki żony i swoje nagrywki. Zrób jej muzykalnego, tanecznego psikusa :-)