MPC ONE GOLD EDITION

Pisz tutaj jeśli chcesz sprzedać coś ze swojego studia.
Forum rules
1. Zabronione jest podbijanie wątków własnymi postami, które nie zawierają nowych lub dodatkowych informacji.
2. Tematy, które są nieaktywne powyżej trzech miesięcy zostaną zamknięte i przeniesione do kosza. W celu odblokowania tematu należy skontaktować się z administracją forum.
Post Reply
TEFE
Padawan

WITAM

Mam do sprzedania MPC ONE GOLD EDITION z gwarancją do października 2023 roku. Na dotykowym wyświetlaczu wciąż jest folia ochronna, używany był kilkanaście razy po kilka minut (nie był katowany >< ). Do sprzętu dorzucam (można kupić bez) MPC 2 SOFTWARE który kosztuje w tym momencie około 1000 zł oraz MPC Expansion - Araab Muzik (Licencja na software zostanie przetransferowana na twoje konto iLok Licence Manager i licence key też wyśle oraz mogę wysłać bezpośrednie linki do pobrania softwaru i sound kitu od Araaba). Do tego jeszcze dorzucam regulowany stojak z gumowymi wstawkami i futerałem. Samo MPC chyba nie było rejestrowane na stronie www.akaipro.com (okazało się że nawet nie zrobiłem tam konta :D) Do tego wszystkie papiery, kabel usb, zasilacz i oryginalne pudełko. Cena - 2750zł. Pozdrawiam i zapraszam do zakupu :)

LINK DO ZDJĘĆ

https://files.fm/u/34vh5ckkb
TEFE
Padawan

Zmniejszam cene o 100zł :D
Post Reply