PW...
pietruh wrote:Łoł....człowieku - co ty jeszcze za artefakty masz na dysku?
na dyskach.....

ostatnio to coraz mniej bo wreszcie poszedłem po rozum do głowy i zamiast kupować nowe dyski to formatuje stare heheheh
generalnie to mam cały internet i jeszcze troche mi wolnego miejsca zostało

, a tak poważnie to mam sporo e-booków (parę giga) które przestałem czytać dobrych kilka lat temu ze względu na to że informacje zawarte w nich stały się repetetywne - każdy jest o tym samym tylko inaczej napisany. Tutoriali w formie video też mam (lub miałem) sporo ale tak jak napisałem przeprowadzam czystki etniczne i np. wczoraj poszło z dymem kilkaset giga tutoriali do Cubase'a, i Reasona + prawie 1TB refilli

Co do sampli to nie mam zbyt dużo ale za to swoich własnych nagrań do sound designu mam prawie 2TB heheh większość z nich to nagrania typu spuszczana woda w klopie lub odgłos upadającego klocka z piątego piętra

one też niedługo pójdą z dymem bo tak na dłuższą metę mając teraz na wyposażeniu recordery Zoom H4N i H2N wszystko co potrzebuję mogę nagrywać na bieżąco
dobra...koniec offtopów

reszta jest tutaj:
http://mpc-forum.eu/viewtopic.php?f=5&t=729
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.